Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy az utóbbi időben nagyon elkezdtem vonzódni, a jobb karban lévő 40-45 év körüli nőkhöz?
60.
Ez természetesen csak egy kis vicc volt, mert a mell méret egyébként sincs összefűggésben az életkorral.
Lehet 18 éves lánynak is nagy melle, és 50 éves nőnek is lehet kis pici cicikéje.
Mindegy. Mi férfiak szerintem minden méretre vevők vagyunk.
A nők azok, akik állandóan aggodalmaskodnak emiatt.
Egyikben ez a jó, másikban meg az.
59#
Nincs ezzel baj, csak előre tisztázni kell, ki mit vár el a másiktól, különben lehetnek meglepetések.
42/n
Hordok sportcipőt, ha munkába vagy boltba megyek, vagy egy hosszabb sétára, mert nem valőszínű, hogy ott futok össze bárkivelis egy randira. Találkára nyilván nem tornacipőben megyek.
47/n
Ahogy idősödsz, úgy fog szélesedni a spektrum… én pl most vagyok 35, és jelenleg konkrétan 18-60közt bármi jöhet :D
De ha jó karban van, akkor még egy 65öst is bevállalnék. Persze csakis alkalmi.
Mert vannak szép nők.
És szerintem nem az a szép, akinek 30 éves koráig tart a szépsége.
Én bátran ki merem mondani hogy tetszek a férfiaknak. Megfordulnak utánam a 25-60 éves férfiak, nagyon gyakran tapasztalom, pedig 43 éves vagyok.
A férjem pedig mindig büszke rám, ő szól hogy hihetetlen amikor pasika fogja a párja kezét és közben fordul utánam. Ez mindig megtörténik tescoba auchanban vagy egy rendezvényen.
68.
Drága kicsi csillagom.
Azt mondod, hogy 43 vagy. Még szép, hogy jó csaj vagy. Különösen akkor, ha jó életed van, és szexualitás ügyben is foglalkozva van veled.
A gond, az álltalában 50 fölött szokott kezdődni.
Hiszem, hogy rád ez nem fog vonatkozni, hisz vannak nők, akik még 55 körül is jól néznek ki.
Arra nagyon vigyázz, hogy nehogy elhízz,mert az mindennek az elrontója. Ott akkor vége van mindennek.
Már most nagyon figyelj erre oda, mert 50 fölőtt már egy pohár víztől is hízik, aki erre hajlamos.
Szerencsére nem vagyok túlsúlyos, de esküszöm neked, már 20 éves koromban is azzal riogattak az öregasszonyok hogy majd 30 felett meg fogok hízni.
Na nem azért mert én olyan sokat foglalkoztam volna a megjelenésemmel, sokkal inkább ők!
Nem fogom itt bizonygatni neked, anyámat sem akarom belekeverni, de 65 éves és nem túlsúlyos, viszont homokóra alkata van .
Tudod: vékony derék, kerek csípő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!