Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy az utóbbi időben nagyon elkezdtem vonzódni, a jobb karban lévő 40-45 év körüli nőkhöz?

Figyelt kérdés
27/f

2021. okt. 4. 23:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
40%

40.

Sajnos én azt látom, hogy nagyon kétségbe vannak esve a férfiak manapság.

Sokan még a komfort zónájukat, az igényességüket is föladják, annak érdekében, hogy legyen már valami.🙏

Fogalmam nincs, hogy mi történik a mai világban. Főleg itt magyarba.

Egyszerűen lehetetlen a nőkkel ismerkedni. Nem akarják.

Egy fiatalabb ismerősöm kiment Olasz országba. Ott vállalt munkát, direkt emiatt.

Azt mondja ott egész más minden. Ott a nők nem szeretik a szingliséget. Könnyen lehet ismerkedni.

Gondoltam, hogy én is kimegyek, de én már 55 évesen hova a francba ugráljak.

Maradok itthon, maradok egyedül.Kevés a szabad nő így 50 körül. A szép, sármos, izmos férfiak azonnal rájuk csapnak. Ez a hajó sajnos elment. Vagy elsüllyedt. Mindegy. 😥😢😭😱

2022. márc. 13. 15:54
 42/76 anonim ***** válasza:
94%
Jobb egy fényes negyvenes mint egy halovány 25-ös. :-)))
2022. márc. 21. 14:53
 43/76 anonim ***** válasza:
98%
Én 40 éves nő vagyok. Egyedulallo,vagyis egyedül egy gyerekkel. Nem tudom , egy huszonévesnek mennyire hiányzik és mennyire tudna kezelni az ezzel járó terheket.
2022. márc. 22. 08:08
 44/76 anonim ***** válasza:
68%

Jó ostoba vagy ha azt hiszed hogy bármilyen kapcsolatot akar!

Minden huszoneves milfeket akar dugni. Nem kell ebbe többet belegondolni!

2022. márc. 22. 09:42
 45/76 anonim ***** válasza:
94%
A negyvenes nők iszonyat dögösek.
2022. márc. 29. 13:53
 46/76 anonim ***** válasza:
79%

Megöregedtél.:)

Ja, nem, felnőttél.

Még jó, hogy gyerekként nem vonzódtál felnőttekhez!:)

2022. ápr. 21. 00:00
 47/76 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Én megértelek :) 27 vagyok én is, pár éve összejött egy +12 évvel idősebb nővel egy alkalom. Fantasztikus volt, ahogy a semmiből egymásnak estünk egy ottalvós rendezvényen, néhány pohárka után. Mondjuk én 35-40-re lőnék most. Nem minden nő jön be ebből a kategóriából, de nagyon sok a kifejezetten érdekes, helyes közülük.
2022. máj. 16. 17:54
 48/76 anonim ***** válasza:
69%

Teljesen normalis. En pedig ilyen no voltam covid elott. Es miota a sok szorongas elol evesbe menekultem es tiz kilot felszedtem ( 65 kg, de vekony alkatra sok), es tokam meg pocakom lett, azota elmult a szenvedely. Nem akarok ven hulye lenni, a hiusag erosebb.

Pasiknal, fiukbal ez tok normalis, noknel ritkabb, de meg annal is ritkabb, aki fel is vallalja.

Sok szerencset.

2022. máj. 16. 19:28
 49/76 anonim ***** válasza:
82%
Azt vettem észre,hogy az a korosztály még nőiesen öltözött 20on évesen és megtartotta ezt az ízlését 40 fölött is. A mai lányok sokkal kevésbé nőisek lassan az estélyihez is sport cipőt húznának.
2022. máj. 24. 17:18
 50/76 anonim ***** válasza:
73%

Ezzel sajnos megkell barátkozni.

Most nagyon megy ez a bizonyos utcai sport cipő őrület, és nindenki mindenhez ezt veszi föl.

Némelyik még talán egész jól is néz ki, de az olcsóbbak sajnos nagyon tramplik.

Sokszor figyelem, hogy nagyon csinos lányok, szinte elrontják magukat vele.

A 10 pontot érő alakjukat lenyomják egy 6 pontos átlagosra.

Nade egyszer ennek is vége lesz, aztán hátha jön majd valami más jellegű dolog, ami jobb lesz.

Csak ennél rosszabb már ne legyen semmiképp.

2022. máj. 24. 19:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!