Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene kezelnem, ha az a férfi, akivel elkezdtem ismerkedni sokkal jobb helyzetben van anyagilag?
Konkrétan fényevekkwl jobb anyagi helyzetben van, amit én el sem tudok képzelni és úgy vettem ki a szavaiból, hogy az előző kapcsolataiban teljesen normális volt ez az eletszinvonal (700 eurós cipő, síelés Tirolban, kiruccanas Velencébe a legmenobb szállodában stb.), mármint azoknak a nőknek.
Megjegyzendo, hogy nem vagyok egy tanulatlan nő, több diplomám van, építem a karrieremet, nagyon elit helyen dolgozom és tervezek doktorálni is. De ebben nincs annyi pénz, mármint a hivatasomban, de boldog vagyok, van egy saját kis lakásom már a fővárosban, igaz, nem a legjobb helyen, de akkor is büszke vagyok rá. Viszont nagyon rossz érzés nekem, hogy ekkora a különbség, ami eddig nem esett le. Tudtam, hogy jól áll anyagilag, de azt nem hogy ennyire...
Próbálok tisztán gondolkozni és csak az ismerkedésre figyelni, de nagyon aggaszt, hogy én nem fogom tudni finanszírozni ezt az életszinvonalat. Nem akarom azt sem, hogy megtudja, hogy én mennyire keveset keresek. Szeretek pl öltözködni és mindig keresem a legjobb ajánlatokat, hogy csinos legyek, de nincsenek márkás ruhaim, a cipőre mindig felreteszek, hogy minőségit tudjak venni, de az is alsó kategória ahhoz képest, amit ő és az exei megengedhettek maguknak.
Azon gondolkozom, hogy inkább kiszallok, mert akkor nyugodtabb lennék, nem szoronganek ennyit.
Szerintetek mi lenne a helyes?
Hát ...
Ha csak az anyagiakat nézed akkor tényleg szállj ki.
Ha viszont érzel is valamit, akkor meg maradj.
Ne görcsölj ezeken.
Az ilyenek tudják azt, hogy mindenki alulkeres hozzajuk képest ill az átlag alattuk van.
Mégis az átlagba választanak be valahogy mindig...ők tudják ezt kezelni meghivnak ide oda elszórakoznak a néppel simán. Vedd lazán meg "nyaralásnak"
Ha meg netán szerelembe esne pár évre akkor elvesz majd pár évedet is
Nem kell ezen gorcsolni. Simán el lehet az átlag felettiekkel lenni.
Az én párom is gazdag soha egyetlen, státuszban magához valo ill hozzá illő nője nem volt soha.fura
Hogyha nem tudsz átlépni ezeken a belső korlátaidon, akkor tényleg felejtős a kapcsolat. Honnan tudod egyáltalán, hogy a volt barátnőinek tényleg olyan óriási keresete volt-e, vagy netán nekik is vett/fizetett ezt-azt? Az sem kizárt, hogy személyi kölcsönökből éltek jobb színvonalon.
Egy úriembernek szüksége is van arra, hogy kényeztethesse a párját, egy normális párkapcsolatban pedig evidens, hogy a kevesebbet kereső félnek esetleg szüksége lehet "kiegészítésre" egy-egy úthoz, vagy közös, nagyobb tételhez. Tudom, hogy van olyan nő, aki ezt nem akarja, nem bírja megemészteni, de ha nagyon tetszik neked a pasi, én megpróbálnék túllendülni ezeken az érzéseimen. Igaz, nekem alapból soha nem voltak ilyen érzéseim (jó, nem is voltam olyannal, aki ilyen színvonalat engedhetett meg magának, de simán kerestek 3-4-szer annyit, mint én), de számomra alap, hogy nem hagyjuk, hogy a gyengébb fél hátrányba kerüljön (adott esetben kevesebbet kereső), és otthon kuporogjon, míg mi szórakozunk, csak mert ő nem engedheti meg magának. Nem is nehéz a többszörösét keresni olyan esetben, ha valaki mondjuk 200 ezer nettót sem visz haza.
Tudom, van rengeteg pár, ahol már házason, gyerekekkel is külön kasszán vannak. Ez továbbra is érthetetlen számomra. Szerintem ne szalassz egy lehetőséget a boldogságra csak azért, mert többet keres. Ha ő téged választ, akkor miért lenne ciki vele utazni, ha meghív - ha például már hónapok óta együtt vagytok/lesztek? Pont olyan, mintha vacsorázni hívna (tudom, egyes nők ezt sem bírják elviselni), csak nála az utazás az a szint, amit tud és szeretne megélni, és jó esetben állni is.
Ilyen az élet, valaki többet keres, valaki keveset. Magyarországon Európához viszonyítva legtöbben keveset, és emberek nagy része nem engedhet meg magának drága utazásokat.
Mindenki megpróbálja kimaxolni, amit az élet ad neki. Akivel ismerkedsz, számára nagyobb élményt adhat ha nem egyedül utazik. Érdemes félretenni a büszkeséged, hogy élményeket szerezve a lehető legjobban érezzétek magatokat, ez számít ebben az életben. Nekem is volt már, hogy én fizettem a lány útjának nagy részét, és az egész jó élményként maradt meg bennünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!