Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene kezelnem, ha az a férfi, akivel elkezdtem ismerkedni sokkal jobb helyzetben van anyagilag?
Konkrétan fényevekkwl jobb anyagi helyzetben van, amit én el sem tudok képzelni és úgy vettem ki a szavaiból, hogy az előző kapcsolataiban teljesen normális volt ez az eletszinvonal (700 eurós cipő, síelés Tirolban, kiruccanas Velencébe a legmenobb szállodában stb.), mármint azoknak a nőknek.
Megjegyzendo, hogy nem vagyok egy tanulatlan nő, több diplomám van, építem a karrieremet, nagyon elit helyen dolgozom és tervezek doktorálni is. De ebben nincs annyi pénz, mármint a hivatasomban, de boldog vagyok, van egy saját kis lakásom már a fővárosban, igaz, nem a legjobb helyen, de akkor is büszke vagyok rá. Viszont nagyon rossz érzés nekem, hogy ekkora a különbség, ami eddig nem esett le. Tudtam, hogy jól áll anyagilag, de azt nem hogy ennyire...
Próbálok tisztán gondolkozni és csak az ismerkedésre figyelni, de nagyon aggaszt, hogy én nem fogom tudni finanszírozni ezt az életszinvonalat. Nem akarom azt sem, hogy megtudja, hogy én mennyire keveset keresek. Szeretek pl öltözködni és mindig keresem a legjobb ajánlatokat, hogy csinos legyek, de nincsenek márkás ruhaim, a cipőre mindig felreteszek, hogy minőségit tudjak venni, de az is alsó kategória ahhoz képest, amit ő és az exei megengedhettek maguknak.
Azon gondolkozom, hogy inkább kiszallok, mert akkor nyugodtabb lennék, nem szoronganek ennyit.
Szerintetek mi lenne a helyes?
Más nő meg örülne hogy kifog egy gazdag pasast:D
Nézd, viccet félretéve, amit elértél arra legyél büszke. Ha értelmes, intelligens ember akkor nem fog emiatt lenézni, sőt akár ő is büszke lesz rád.
Persze sok gazdag aki nem magának szedi össze, lehet nem tudja úgy értékelni és érteni ezt mint mások, de ezt nem tudhatjuk.
Plusz, itt nem csak a pénzről van szó, hanem magáról az emberről. Neki is van személyisége, érzései, tulajdonságai, amik ha tetszenek és érzed az összhangot, akkor mindent félredobnál?
Szerintem ez olyasmi amin felül lehet emelkedni, ehhez persze kell az hogy magadon sokat dolgozz. Mentálisan. Hogy a korlátokon túllépj.
Ha elértek egy olyan szintre, akár beszélhetsz is vele erről. Elmondod mit érzel, hogy látod, ő is, stb.
Én nem adnám fel csak így ha amúgy passzoltok, kedveled, tetszik, stb.
Az élet nem csak a pénzből áll.
Feldobta a kérdést a gyk, látom 3év telt el vajon mi lett a történet vége?
Több diplomád van tervezel doktorálni is. Volt egy lány ismerösöm, szülei alsó közép osztály beliek. A lány is mindig tanúlt,( hogy ne kelljen dolgoznia-ez itt nem releváns) tegyük fel te élvezetből teszed, tudás szomj hajt. Ezt az utat választottad. A lány elvetette magát egy milliomos poronttyal, szűlt is gyorsan 2 gyereket. Az egyik gyerek szállodát kapott keresztelőre(nevére iratták) a másik egy éttermet és tulajdonrészt egy jól menő kábel gyárból. Az említett lány is kb úgy élt mint te, jobb cipőre félre kellett tennie. Itt van egy haverom 3évvel fiatalabb mint én 19 éves korától dolgozik, mára milliomos 0 hitel fiatal autó jó ház, szép 90 fős lagzi egy év alatt. Te a tanulást választottad, ő a munkát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!