Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy az utóbbi időben nagyon elkezdtem vonzódni, a jobb karban lévő 40-45 év körüli nőkhöz?

Figyelt kérdés
27/f

2021. okt. 4. 23:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
5%

Az igaz. Azért kapósabbak az ötvenes özvegyasszonyok, mint az ötvenes elváltak, mert egyrészt már kialakultak, másreszt feltételezhető, hogy nem "megbukott hazasságból".

(Vagy dehogynem, csak az elhunyt már nem nyilatkozik.)

Az elváltakkal szemben ott a kétkedés, hogy hát valamiért csak elváltak tőle, vagy azert vált el, mert trehány, nem tudta kezelni a kapcsolatát. Nem én gondolom ezt így, hanem ismerem ezt a jelenséget. Nekem, nekünk nagyon nagy mákunk volt a férjemmel, hogy nem kellett a bizit magyarázni. Merthogy mindketten elváltak vagyunk, de ismerősök voltunk, láttuk egymás sztoriját, nem csak elmeséltük, nem volt az a gyanú, hogy biztosan szépíti a saját szerepét a válásban, és valami komoly személyiséghibája lenne.

2021. okt. 27. 22:37
 22/76 anonim ***** válasza:
11%

Az, hogy valószínű mazochista hajlamaid lettek.

Ettől a korosztálytól épelméjű ember visítva menekül.

2021. nov. 15. 01:32
 23/76 anonim ***** válasza:
71%

22.

Úgy látszik te még nem voltál ilyen 40-50 körüli nővel soha.

Hidd el, hogy úgy kicsavarnak, hogy reggelente alig találok haza.

Utána 3 napig amikor pisikélek, csak annyit tudok mondani:

"Édes Istenem. Még mindig sajog a makkom."

2021. nov. 15. 02:13
 24/76 anonim ***** válasza:
95%

Hogy mi lehet az oka, csak te tudhatod, de kíváncsi lennék rá.

Engem meg a fiatalabb férfiak vonzanak, de azt hiszem, csak álom marad olyat találni, aki komolyabban tervezne ilyen korosztályban lévő nővel. Pedig csak egyetlen dologból lehet vita: hogy ő még akar majd családot, gyereket esetleg, én pedig már nem.

Azt pedig nem értem, miért kell abból problémát csinálni, hogy valaki elvált! Bizonyos, hogy a váláson kívül még több kapcsolata megszakadt, de hát az nem baj, mert az nem volt hivatalos?!

A másik hülyeség meg a haj téma...

Negyven felett öregít a hosszú haj?! Hát, csak körül kell nézni, hogy a rövid nyanya frizuránál semmi nem öregít jobban. De hát ez magyarország, ahol nem szeretjük az egyediséget, újításokat, 35 fölött tessék csak megöregedni és lehúzni a rolót illedelmesen.

Hát nem!

2021. nov. 15. 10:09
 25/76 anonim ***** válasza:
68%

24 eske.

Nem tudom ki vagy, de az érdekes az, hogy minden szavaddal egyetértek.

Tökre jól látod a dolgokat.

Én sem értem, mi a gond a válással pl. Attól, hogy elvált valaki, attól még lehet nagyon rendes ember, csak annyi, hogy az elöző párjával nem jött össze valami.

És igen. Egy nő legyen igazi nő. Ebbe az is beletartozik, hogy legyen szép haja.

Tisztelet a kivételnek, van akinek a rövidke haj áll jól, de nem ez az általános.

Mint ahogy férfiben is van, akinek a hosszabb haj áll jól.

Van férfi, akinek pl jól áll a fülbevaló, de van aki bohócot csinál magából. Az ne viselje.

Nekem tetszik, ha egy nő 50 körül még nem írta le magát, hanem megpróbál izlésesen, fiatalosan öltözködni.

Persze nem kell retró barbinak lenni.

/- fehér nadrág, piros körömcipő, 1.5 kg festék,-/ , de ha jól, és izlésesen néz ki vakaki, az lehet csodálatos.

55F.

2021. nov. 15. 10:50
 26/76 anonim ***** válasza:
100%

Érdekelne hogy indult a vonzalom??40+os nő,megértő,nem hisztis,érett,szereti a focit is 😜és hajt a kíváncsiság milyen lehet vele??

Esetleg a "tiltott"gyümölcs utáni vágy. Vagy észre vetted hogy zavarban van előtted és ez beindított valamit?

Én sem értem magam, nálam ez pont fordítva van, egy 27 es fiú veri ki a biztosítékot..de el kell nyomni az érzést.És mindenkinek olyan a haja amilyet akar nekem is hosszú, és igen megnéznek a fiatal fiúk is.Nem minden 40es nő néz ki úgy mint egy öreg mami.

2021. nov. 15. 12:55
 27/76 anonim ***** válasza:
88%

Nem bizony. Sőt.

Szerencsére még vannak 50 éves bombázók is.

Ezért nem adtam még föl.

55F.

2021. nov. 15. 13:40
 28/76 anonim ***** válasza:
10%
És mit akarsz egy ilyen korú nőtől? Nyilván nem családot
2021. dec. 31. 11:06
 29/76 anonim ***** válasza:
18%
Ezzel én is így vagyok. 67 ffi.
2021. dec. 31. 12:13
 30/76 A kérdező kommentje:

#24-es, te elvileg a célszemélyem vagy..🙂

Érdekes amit írtál, és nagyon kíváncsi vagyok hogy hány éves vagy, és hogy talállak meg faceen..😏

2022. jan. 9. 05:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!