Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy az utóbbi időben nagyon elkezdtem vonzódni, a jobb karban lévő 40-45 év körüli nőkhöz?
Figyelt kérdés
27/f2021. okt. 4. 23:05
51/76 anonim válasza:
50es! Ott a nagy igazság amit írtál, az utánzás. Aki elkezdi és stílusosan csinálja annak még jó is. De az utánzó utánzója már lecsíp annyit a minőségből hogy...
52/76 anonim válasza:
Nekem lassan egy éve van szexkapcsolatom egy közel 50es nővel. A szex nagyon jó, emberileg is nagyon jól kijövünk egymással, annyi, hogy egyikünk sem akar komoly kapcsolatot. Ez így jó, ahogy van. Szerintem az elköteleződés csak elrontaná ezt az egészet.
53/76 anonim válasza:
A hosszú haj miért, hogyan, mitől öregiti ezt korosztályt? a rövid, 3-6 cm-es haj nem asszonyositja?
54/76 anonim válasza:
Mi is sportcipőt húztunk a szoknyához 20 èvvel ezelőtt, kb anyám korosztálya öltözködött normálisan, nőiesen. 41n
55/76 anonim válasza:
Abban van igazság, hogy általában a vállig, váll alá érő fazon jobban áll egy 50 éves nőn, mint egy derékig érő. Erről még cikket is olvastam egy sztárfodrásztól. De a fiús haj szerintem is öregít.
56/76 anonim válasza:
Szerintem korosztálytól függetlenül.
Válig, vagy kicsit váll alá. Eddig még minden nő aki bejőtt nekem, annak mind ilyen haja volt, szintől függetlenül.
Persze nem vitás, hogy a huszonéves bombázóknak, a derékig érő haj is nagyon menő, csak azzal kicsit sok a macera.
57/76 anonim válasza:
Az,hogy egészseges férfi vagy.
58/76 anonim válasza:
Mert szexualisan egy jo forma vonza az embert , vagy egy jo nagy segg.
59/76 anonim válasza:
Vagy egy jó nagy cici esetleg. 😆🤭
60/76 anonim válasza:
#59 erről is volt egy felmérés, de a férfiak többségét a fenék vonzza nem a segg. Állítólag az intelligenciával is összefüggésbe hozták. Az alacsonyabbal rendelkezőknek a nagy cici jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!