Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érzi úgy hogy jobb társat,jobb párt érdemelt volna,mint amik voltak,vagy van neki?
‘Ha én leszek 40 éves,és addig visszautasított minden vékony csinos nő,és csak a teltebb,ducibb nőknek tetszem továbbra is,már meg kell majd gondolnom hogy visszautasítom e a nekem külsőleg be nem jövő duci nőt.’
annyira ereztem, hogy megint errol van szo, hogy valami ocsmany luzer gyonyoru nokrol almodozik es ki van akadva, hogy nem JUT neki csinos, vekony no.
miert, te magas vagy, izmos es jokepu? vagy mire fel varod el a csinos vekony noket?
22: igen, csakhogy a munk (es a penz) nelkulozhetetlen az elethez, addig parkapcsolat nelkul lehet elni. sot, sokkal jobban lehet egydul
elni, mint egy szar unalmas kapcsoaltban.
Egyre szánalmasabb vagy, kérdező. Először te "megérdemelnéd" a csinos, okos nőket, utána meg a wc pucolós melóhoz hasonlítod a párkapcsolatokat.
Soha nem gondolkodtál azon, hogy talán valami gond van a nőkhöz és saját magadhoz való hozzáállásoddal?
Mert ez a kérdés és komment csomag elég jó képet ad arról, miért nem kellesz egy értelmes nőnek sem.
"miert, te magas vagy, izmos es jokepu? vagy mire fel varod el a csinos vekony noket?"
Nem ertek egyet, ez azt sugalmazza, h a vekony, csinos nok csak magas, izmos, jokepu pasikkal foglalkoznak.
Tudok olyan esetrol, h egy magas, nagyon csinos, s szerintem szep lanynak tetszett egy csunya(nak mondott) fiu, de vegul epp azert nem lett semmi, mert a fiu onsors-ronto volt, nem hitte el, h o annak a lanynak tetszhet.
Rakd rendbe az onertekelesed, tanulj meg egyedul lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!