Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki érzi úgy hogy jobb társat,j...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érzi úgy hogy jobb társat,jobb párt érdemelt volna,mint amik voltak,vagy van neki?

Figyelt kérdés
Tehát érzitek úgy hogy jobbat érdemeltetek volna?Jobban kinézőt,okosabbat,értelmesebbet, intelligensebbet,normálisabbat.Igazságtalannak tartjátok hogy nektek csak ez jutott?Nem ezt érdemeltétek?

2021. szept. 21. 09:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Anyádat érdemled meg. Lehet lepontozni, de férfiként is rühellem az ilyen élhetetlen hülyegyerekeket, akik megérdemlik szerintük a nőt.
2021. szept. 21. 10:51
 22/32 A kérdező kommentje:
Valaki például azt mondja nem vállalna el olyan munkát amiben Wc-t kell pucolnia.Viszont ha elfogy a pénze és nem veszik fel sehová csak wc-t pucolni,akkor kénytelen lesz azt elvállalni.Egy bizonyos kor felett már nem válogathatunk.
2021. szept. 21. 10:52
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

‘Ha én leszek 40 éves,és addig visszautasított minden vékony csinos nő,és csak a teltebb,ducibb nőknek tetszem továbbra is,már meg kell majd gondolnom hogy visszautasítom e a nekem külsőleg be nem jövő duci nőt.’

annyira ereztem, hogy megint errol van szo, hogy valami ocsmany luzer gyonyoru nokrol almodozik es ki van akadva, hogy nem JUT neki csinos, vekony no.

miert, te magas vagy, izmos es jokepu? vagy mire fel varod el a csinos vekony noket?

2021. szept. 21. 10:54
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

22: igen, csakhogy a munk (es a penz) nelkulozhetetlen az elethez, addig parkapcsolat nelkul lehet elni. sot, sokkal jobban lehet egydul

elni, mint egy szar unalmas kapcsoaltban.

2021. szept. 21. 10:55
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyre szánalmasabb vagy, kérdező. Először te "megérdemelnéd" a csinos, okos nőket, utána meg a wc pucolós melóhoz hasonlítod a párkapcsolatokat.

Soha nem gondolkodtál azon, hogy talán valami gond van a nőkhöz és saját magadhoz való hozzáállásoddal?

Mert ez a kérdés és komment csomag elég jó képet ad arról, miért nem kellesz egy értelmes nőnek sem.

2021. szept. 21. 10:57
 26/32 A kérdező kommentje:
23 én írtam is,hogy nem bombázókról álmodozom.A vékony nő egy realitás,én is vékony vagyok.
2021. szept. 21. 10:58
 27/32 anonim ***** válasza:
95%

"miert, te magas vagy, izmos es jokepu? vagy mire fel varod el a csinos vekony noket?"

Nem ertek egyet, ez azt sugalmazza, h a vekony, csinos nok csak magas, izmos, jokepu pasikkal foglalkoznak.

Tudok olyan esetrol, h egy magas, nagyon csinos, s szerintem szep lanynak tetszett egy csunya(nak mondott) fiu, de vegul epp azert nem lett semmi, mert a fiu onsors-ronto volt, nem hitte el, h o annak a lanynak tetszhet.

Rakd rendbe az onertekelesed, tanulj meg egyedul lenni.

2021. szept. 21. 11:03
 28/32 A kérdező kommentje:
Szerencsések azok az emberek akik kapcsolatban vannak,jól érzik magukat benne,elégedettek.Én is csak ennyit szeretnék,meg szerintem sokan mások is.Nem tehetek róla,hogy a vékony nők az eseteim és nem a ducibb nők.
2021. szept. 21. 11:08
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem tudok elképzelni nála jobb társat, férjet, barátot, szeretőt és apát sem.
2021. szept. 21. 14:17
 30/32 anonim ***** válasza:
2021. szept. 21. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!