Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érzi úgy hogy jobb társat,jobb párt érdemelt volna,mint amik voltak,vagy van neki?
mi az, hogy ‘megerdemelnel’?! ez nem olyan, hogy neked jar, hanem tenni kell erte. masreszt meg ha soha nem jott meg ossze neked megfelelo partner, eselyes, hogy a gond veled van.
azt nem ertem mondjuk, hogy aki nem tartja a parjat eleg okosnak, jol kinezonek stb, az miert van vele??! ha ugy erzed, valaki ‘nem melto’ hozzad, nem kell osszejonni vele es kesz. ram is nyomult mar sok szintem alatti ferfi, egyszeruen nem jottem veluk ossze, nem pedig belekezdtem a kapcsolatba es aztan hiszteriaztam, hogy de en jobbat ERDEMLEK bruhuhuu. ha igy allsz hozza valakihez, nem kell isszejonni vele es kesz.
olyan volt mar, hogy kapcsolat kozben csalodtam valaki viselkedeseben es utolag lattam, hogy nem szeretett engem elegge, nem volt eleg rendes es odaado hozzam. de ezeket elore nem tudod, az viszont az elejen kiderul, hogy eleg okos/jol kinezo stb.-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!