Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rohan el mikor véletlen osze találkozunk?
Felnőtt férfi, kb 2 ház van köztünk. Nekem van 2 kistermetu kutyám, jó hogy jövök megyek velük sétálni pláne mikor több időm van (itthon dolgozom). Esküszöm nem leskelodok utána, mivel a házam előtt parkol (ez se értem előtte is szokott lenni hely) akaratlanul találkozok vele. Köszönni nem köszönt, én úgy vagyok vele ő a férfi neki kene először. Lényeg a lényeg, tegnap du megyek le velük, pakol a kocsiba, de ahogy még látott, mint aki épp késésben can olyan gyorsan akár be ülni a kocsiba.... Érdekes mikor pedig menne el, épp, hogy el gurul mellettünk és nem áll le az autó. Most vagy onnan les (direkt nem fordultam meg soha) vagy egyszerűen ennyire ilyesztoek lennénk?
Este is lent beszélgettem 3 kutyás ismerősömmel, konkrétan olyan mergesen nézett rám, majdnem meg ilyedtem. Gyagyas? KB egy idős lehet velem max pár évvel lehet idősebb de tobbel biztos, hogy nem. N28
Itt nálunk ez szokás igen. Nem falu..
Jobb helyeken illik mellesleg ha már szomszédok vagyunk
"... 2 ház van köztünk...."
Nem vagy szomszédja.
Nem vagy a szomszédja, csak egy idegen.
Én sem köszönök a két házzal odébb lévőknek. Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!