Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akarhat tőlem valamit, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat tőlem valamit, vagy csak az alkohol hatása volt?

Figyelt kérdés

Barátilag összejöttünk páran iszogatni, beszélgetni.

A társaság egyik tagja (23L) viszont az elmúlt időszakban többször pofára volt ejtve, többször szembesült rövid időn belül azzal, hogy nem kell senkinek se, vagy aki neki bejön, az csak meg akarta volna dugni és ennyi, nem jelentene ő többet másnak.

Bánatában kicsit többet ivott, rájött a sírás is párszor, aztán séta közben gondoltam segítek neki, karoljon belém. Meg meg állva többször mellkasomnak, vállamnak döntötte a fejét, simogatta a kezemet, meg volt hogy ujjainkat összekulcsolva fogtuk egymás kezét. (Nekem ez külön intimebb dolog, nem tudom manapság a többiek hogy vannak ezzel...)

Semmi több nem volt, nyilván nem akarok ilyen állapotban fokozni bármit is vele, visszaélve a helyzettel, ettől függetlenül a kis apró gesztusai összezavartak.

Búcsúkor ahogy elment, kicsit távolabb voltam tőle, nem tudott könnyen megközelíteni, de hosszan kinyúlva még hozzám ért, külön megsimogatta a karomat.

Vajon csak alkohol miatt volt ez, szeretethiány a sok csalódás után?

Én is szeretethiányos vagyok, szóval lehet én magam látok többet a dologba, ezért kérdezlek titeket.

+ közös baráti társaság, szóval lehet "házi nyúlra nem lövünk" eset, és már csak emiatt se kéne többet látnom a dologba.

2021. szept. 19. 20:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Őt idéztem. Nem gondoltam, hogy hozzá kell tennem az írásomhoz ezt a részletet, csak hogy polkorrekt legyek...😅

Köszönöm a hozzászólást mindenkinek:)

Azóta beszédbe elegyedtünk, szimpinek tűnök neki, tökre örült akkor este nekem - szerintem pont akkor az alkohol miatt inkább - de örült annak is, hogy utána rá is írtam.

2021. szept. 20. 18:32
 12/12 anonim ***** válasza:

ez remek 🙂

Hàtha összejön 🙂

2021. szept. 20. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!