Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnál egy dagadt lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál egy dagadt lánnyal (90kg felett)?

Figyelt kérdés
, ha az apja 20 millió forintot vinne haza egy évben, és bejárása lenne minden szórakozó helyre, és széles kapcsolati hálója?
2010. aug. 31. 15:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
100%

Sosem voltam sovány,de mindíg volt aki szerelmetes volt belém!

pajzsmirigy miatt híztam meg 104kg-ra.aztán megtaláltam a megfelelő orvost,aki megtalálta,a hízás okát,(az inzulin szintem nagyon magas volt)kaptam gyógyszert,és szép lassan fogyni kezdtem.most sem lettem sovány,de amíg a volt férjem kigúnyolt a kövérségem miatt,megtaláltam életem szerelmét,aki ráadásul jóval fiatalabb nálam,és ő így fogadott el ahogy vagyok! más nem érdekel!ja,és nincs pénzem!

2010. aug. 31. 16:29
 32/41 anonim ***** válasza:

A barátnőd egy irigy frusztrált szuka, bár őt már nem nevezheted a barátnődnek.

Ám ne haragudj: a pajzsmirigyprobléma nem gyógyíthatatlan. Nem vagyok szakorvos, de biztos be lehetne úgy állítani, hogy le tudj fogyni. Pénz nyilván van rá. Ne haragudj, de nem sajnáltatni kéne magad, hanem tenni ellene és megválogatni, kivel állsz szóba.

2010. aug. 31. 16:31
 33/41 anonim ***** válasza:

Mindig akadnak olyanok, akik hozzácsapódnak azokhoz, akiknek sok a pénzük, és próbálnak hasznot húzni belőlük. De ennek semmi köze ahhoz, hogy hogy néz ki az illető. Ha tökéletes a megjelenése, és a természete is, akkor is lesz körülötte mindig egy-két "barát", aki csak a pénze miatt haverkodik vele. Tehát ha vannak körülötted ilyenek, akkor se izgulj, nem veled van a baj, hanem ezekkel az emberekkel. De ez nem azt jelenti, hogy téged csak ezért lehet szeretni. Nézz körül inkább azok között, akik tényleg a barátaid. A barátnődnek meg adj egy kis időt, hogy végiggondolja. Nem tudom, min vesztetek össze, de lehet, hogy te is mondtál neki valamit, amivel megbántottad, és dühében az ember mindig azt bántja, akit legjobban szeret, és oda rúg, ahol legjobban fáj... Előbb-utóbb szégyellni fogja magát, hogy ilyet mondott. Ha meg nem... akkor legalább tudod, hogy hányadán álltok.

És az, hogy 7 éve van egy barátod, szerintem pont elég ok arra, hogy ne szomorkodj!!! Tudod, hány ember küzd mostanában párkapcsolati problémákkal? Sokan csak álmodnak róla, hogy egyszer valakivel együtt lehetnek, pedig átlagos, esetleg átlagon felüli a kinézetük. Ilyenkor derül ki, hogy szerencsére nem az számít, hogy mit tart éppen szépnek a közízlés...:) Biztos vagyok benne, hogy a barátod szépnek lát, és jót nevetne rajtad, hogy ilyeneken morfondírozol...:)

2010. aug. 31. 16:35
 34/41 anonim ***** válasza:
80%
Szia! én is 90 felett vagyok, és a hétvégén mentem férjhez a világ legsármosabb, leggyengédebb, legokosabb pasijához ;) no jom, elfogult vagyok ;D ő sem sovány. nagyon szeretjük egymást és minden rendben köztünk :) tény, hogy nehezebb párt találni, de aki így is el tud fogadni és szeretni tud, az nem fog 10 év múlva lelépni egy 20 éves girhes csitriért :) és ne aggódj, jópár olyan OKOS és NORMÁLIS pasi van, aki nem a gebéket szereti! :) nem kell emiatt lejjebb adnod a szintet, ahogy mások írták. Én nem tettem... :)
2010. aug. 31. 17:57
 35/41 anonim ***** válasza:
68%
Egyetértek az előttem szólóval...:)
2010. aug. 31. 18:10
 36/41 anonim ***** válasza:
42%

OFF

"20 éves girhes csitriért"

Magyarázzátok már el, miért kell mindig legebézni meg girhesezni azokat akiknek nincs feleslegük?

2010. aug. 31. 18:40
 37/41 anonim ***** válasza:

Igen, ezt én is szeretném tudni, hogy miért girhes az, aki nem dagadt hanem igenis tesz az alakjáért és egészségesen karcsú? Nem a csinosakat kell legirhesezni, hanem lefogyni és nem úgy kinézni mint egy fridzsider, főleg nem fiatal nőként.

Bocs.

2010. aug. 31. 18:53
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
talán igazatok van... ALAPVETŐEN mégsem a _dagadtak_ kiváltsága a másik ember csúfolása... mindegy... nekem meg abból van elegem, ha már itt tartunk, hogy a "csinos" emberek szerint (mert ugye a csinos szó és a dagadt is, szubjektív) a molettek undorítóak, nem is emberek, úgysem találnak párt, és legjobb lenne, ha megdeglenének :) volt pár ilyen hozzászólás itt is, ha jól emlékszem. Mi meg ezt kérjük ki magunknak!
2010. aug. 31. 22:04
 39/41 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem, hogy itt bárki olyat mondott volna, hogy aki "dagadt", az nem ember, meg hogy az dögöljön meg! Azzal, hogy valaki azt nyilatkozta, nagyobb esélye van a kérdezőnek úgy párt találni, ha lefogy, csak az igazat mondta. Vannak persze férfiak akiknek tetszenek a túlsúlyos nők, de még többen vannak, akiknek nem! És tetszik, nem tetszik, nem normális, ha valakinek 30 kiló feleslege van. Nem csak esztétikai, de egészségügyi szempontból sem ideális, ez nem mocskolódás, hanem egy tény, amit el kellene fogadni! Mellesleg a "dagadt" kifejezést maga a kérdező használta!
2010. szept. 1. 00:46
 40/41 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, milyen magas... ha 155cm, akkor nincs az a pénz :D
2010. szept. 1. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!