Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál egy dagadt lánnyal (90kg felett)?
21/41 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul esett. Sokkolt! Tényleg csak a pénzemért lehet engem szeretni. Egész este azon gondolkodtam, hogy a barátaim közül kiben bízhatok meg, és ki az aki csak a pénzremegy. Totál magam alatt vagyok.
Lány vagyok,de ha fiú lennék se járnék ilyen lánnyal.
Természetemnél fogva taszítanak a dagadt(nem a duci) emberek,mert az egészséges életmód híve vagyok(azért nálam is becsúszik egykét bűnös nap),és aki kövér az valószínűleg nem lehet túl egészséges stb.
DE!Amíg nem ismerem meg addig nem ítélkezek.
Ha megismerem,és tetszik,jófej,kedves,okos,aranyos,és esetleg szép is...akkor lehet hogy nem mondanék neki nemet.Ellenkező esetben viszont maradjunk csak barátok.Undorító ha valakit kihasználnak.
2010. aug. 31. 16:09
Jaj most olvasom mit írtál kérdező.
Héééé!
Itt nem a barátaidról kérdeztél.De figyelj...te az alapján választasz barátot,hogy kinek mennyi zséje van?Vagy hogy hogy néz ki?
Mert szerintem az emberek többsége nem ezek alapján választja meg a barátait.Ne agyalj ilyeneken.Hiszen azért mégiscsak észrelehet venni,ha valaki annyira pénzéhes,hogy csak ezért barátkozik veled.Naaa...nyugi.
Nem kell elkeseredni.:)
2010. aug. 31. 16:12
Pajzsmirigyet meg lehet gyógyítani, ha jól tudom van rá kezelés.Amúgy ne higyj a tesódnak,mert sok olyan lányt lehet látni az utcán illetve pasit akinek van partnere és nem feltétlenül gazdag.Ahol lakom ott is van egy pár és a csaj igen csak egészségtelenül elhízott,de évek óta együtt van a barátjával,lehet azóta már a férje és egyáltalán nem gazdag eggyik se.A barátod pedig 7 évig nem lenne veled ha nem szeretne, ha csak apénz motiválná akkor sem bírna ki 7 évet olyn mellett akit nem szeret.Szóval légy nyugodt és éld az életed.A barátod biztos szeret és kitart melleted.
2010. aug. 31. 16:13
Kérdező: mindkét nővérem 170cm és 90-100kg volt, amikor férjhezmentek, de biztos nem a pénzükért vették el őket, mert az nálunk sosem volt... Nézz fel a ducilanyok.lap.hu-ra, meglátod a szerelmet nem kilóra mérik!
2010. aug. 31. 16:13
26/41 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla hogy gazdag a családunk, sosem hivalkodtam vele, nem jártam magániskolába se , babysitterem ugyan volt kiskoromba, mert anyukám sokat dolgozott. De nem tudom letagadni a pénzemet, eltüntetni a házamat, a kocsimat. Tudom, hogy sok olyan ember van aki sokkal szegényebb, nem itélem el őket, de én ilyen életet élek, ilyen családba születtem. Most sosem lesznek igazi barátaim? Már csak a pasimban bízom meg. A nővérem gyönyörű lány, modellkedik is. Ez is bánt.
27/41 anonim válasza:
Én 162cm.és kb. 86kg. vagyok! a barátom több mint 180 cm.,és kb.64kg.lehet,hogy nem vagyunk kívülről nézve egy szép pár,de még egyikőnket sem szerette így senki,mint most mi egymást!ja!ráadásul,ő majd 12évvel fiatalabb nálam.a pénz,meg a befolyás persze számít,de a szerelem a boldogság a legfontosabb!
2010. aug. 31. 16:14
Szegény,nagyon sajnállak! (:
A barátnőd..hát már ne is haragudj de én nem nevezném barátnőnek...
Amúgy a nővéremnek is pajzsmirigy problémái vannak.Gyönyörű lány,okos,kedves jó természetű(most nem fényezi akarom de tényleg nagyon szép)mégsem kell senkinek.
Örülj hogy te megtaláltad a párodat!
Sok boldogságot!
15/L
2010. aug. 31. 16:16
Am az tény, hogy akinek pénze van -ha fiú, ha lány, ha sovány, ha kövér- mindig számítson rá, hogy felbukkanak a közelében a "szerencsevadászok" is. De szerintem csak bántani akart a bnőd, nem gondolta komolyan, csak oda ütött, ahol neked a legjobban fáj.
2010. aug. 31. 16:17
Hmm. Nem hiszem, hogy a pénzed miatt barátkoznak veled, hacsak nem pénzeled őket! Ha nem adsz nekik lehetőséget rá, hogy hasznot húzzanak belőled, vagy ha ők sem rossz módúak, akkor megnyugodhatsz. A pasik az más tészta, velük jobban kell vigyázni!
2010. aug. 31. 16:23
Kapcsolódó kérdések: