Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen járnál egy 16 éves lánnyal, aki kicsit tetszik neked?
egyszóval addig k*rnád amíg megunod,s aztan viszlát...
én nem mennék bele,hogy csak a sexért megbántsak valakit,ha sex kell van elég csaj aki könnyen kapható
21f
sztem 4 ev nem sok korkulombseg:)
de ha te nem szereted,vagy meg egy kicsit sem szimpatizalod akkor nincs ertelme az egesznek:D
biztos vagy benne, hogy nem fogsz tudni belészeretni? (persze, az ember sosem lehet teljesen biztos semmiben, de...) ha csak egy kicsi esélyt látsz rá, akkor érdemes megpróbálni...
ha szerelmes beléd, akkor az, hogy együtt maradtok, de mint csak barátok, fájni fog neki. de az is, ha járni kezdessz vele, ő meg azt hiszi, hogy te is ugyanúgy belészerettél, és úgy szakítassz. a lényeg, hogy tisztázd előre, hogy mit érzel, meg hogy mit nem. az a legegyszerűbb, úgy fáj a legkevésbé. én most keveredek ki egy ilyesmi helyzetből lassan, a 16 L részéről, bár mi nem jártunk, csak mindent megtettünk, ami a járásba belefér... de úgy tűnik, mindent újrakezdünk, ugyanúgy :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!