Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál egy dagadt lánnyal (90kg felett)?
15:56 akkor koplald magad halálra, na szevasz! :)
2010. aug. 31. 15:58
utolsó akkor veled van a baj, és nem testileg hanem az eszeddel , mert 50- 55 kilóval a legszexibbek a lányok :)
2010. aug. 31. 15:58
Nemtudom.
Dagadt pasival nem! Ha betegségéből adódóan kövér, akkor igen.
Ha azért, mert sörhasa van, vagy mert zabál egész nap, akkor nem.
2010. aug. 31. 16:00
ahhoz képest h itt senki nem járna duci lánnyal én csomó duci lányt látok az utcán kézen fogva a párjával.
Kérdező ne járj a lánnyal az a lány jobbat érdemel mint te
2010. aug. 31. 16:01
15/41 anonim válasza:
2010. aug. 31. 16:03
Ha nem tetszik, és csak a kapcsolataiért és az apja pénzéért belemész vele egy kapcsolatba, belegondoltál, milyen érzés lenne megcsókolni, megsimogatni, esetleg szeretkezni vele? Ha meg tetszik, akkor persze. Egy kövér ember sem rosszabb, mint bárki más, őket is lehet szeretni és hiába megy a nagy hadjárat ellenük, igenis vannak, akik tipikusan a kövér lányokat vagy fiúkat szeretik.
2010. aug. 31. 16:03
Azért zárójelben megjegyzem, hogy 90 kiló az már nem a "duci" kategória...
2010. aug. 31. 16:04
Hát már bocs, de egy 90 feletti nő már nem épp a kívánatos kis ducika kategória... nem kéne az ilyet illúziókba ringatni, hogy majd talál úgyis megfelelő párt. Valóban találhat, csak épp akkor neki is alaposan lejjebb kell adni az igényeiből.
Le kell fogyni normális testalkatúra, egy nő ne legyen már 90 kiló könyörgöm.
Akaraterő kérdése az egész, ha meg betegségből ered, kezeltetni kell és úgy lefogyni. Arról nem is beszélve, hogy ekkora súlytöbblet már egészségkárosító amellett, hogy szörnyen ronda.
2010. aug. 31. 16:06
2010. aug. 31. 16:06
20/41 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány, csak a barátnőm aki nem olyan gazdag mint én, és akivel nemrég összevesztem azt vágta nekem, hogy velem mindig csak a pénzemért fognak barátkozni, meg mert tudják hogy mik a szüleim, és hogy csak azért vagyok ilyen gazdag mert nagyapám sokat nyalizott a kommunizmusban, és hogy valójában senki sem szerethet igazán soha emiatt. Meg hogy szerinte elvagyok kényesztetve és hogy bár szép az arcom, az alakom egy fiúnak sem tetszik és a pasimnak akivel 7 éve járok nagy örüljek, mert másnak nem kellenék ennyi kilóval, csak a pénz miatt vennének el. Egyébként pajzsmirigyproblémám van és amiatt vagyok ilyen kövér.
Kapcsolódó kérdések: