Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiakat kérdezem. Ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdezem. Ha egy nőnek nulla egész nulla tartása nincs, és az égvilágon mindent bevet hogy egy pasit megtartson, az be fog jönni?

Figyelt kérdés
Biztos hogy ehhez nárcisztikusnak kell lenni? Tehát ha egy nő nyilvános posztokban szó szerint könyörög a pasasnak, szeretsz még szerelmem? A síron túl is szeretni foglak, nem követhetsz el olyan bűnt ellenem amit ne bocsátanék meg stb stb, hozzá illő kibőgött szemű szomi szelfikkel megspékelve, ha kell dögös fotókkal, bármivel, ezzel biztos hogy csak a nárcisztikus pasasokat lehet befűzni? A kérdésem apropója az exem régi sehol fel nem vállalt csaja (lábtörlője), aki most éppen ezt posztolta ki, hogy “ rád nézni annyit jrlent, mint elutasítani minden véletlenséget, és megérteni a csodát, rád nézni annyit jelent, mint hinni Istenben”. Az én agyam ledobja ettől a nőtől a gépláncot, már nem tudom nem én vagyok-e fordítva bekötve. Lehet hogy én vagyok a hülye, és egy átlag pasinál ez a befutó???? Mondjuk ez nekem nem menne. 😀

2021. szept. 15. 16:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#9 ezzel teljesen tönkreteszed magad, azt ugye tudod?
2021. szept. 15. 17:10
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ez sima kisebbségi komplexus, ebből bántalmazás lesz. Szerintem keress egy egészségeset.
2021. szept. 15. 17:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

#8 Ne foglalkozz velük. Had éljenek boldogan, míg be nem kattannak és szúrják le egymást a konyhakéssel...

Épelméjű vagy (és sajna ez ma már nagy szó) fogsz találni sokkal jobbat, hozzád illőt.

2021. szept. 15. 17:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Konkrétan nárcisztikusnak tűnik, nézz utána. Ha az, soha nem lesz elég amit adsz, előbb lelkileg, majd fizikailag is bántalmazni fog.
2021. szept. 15. 17:13
 15/19 A kérdező kommentje:
#13 ezt fogják tenni. Köszönöm. 🙂
2021. szept. 15. 17:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A barátom exe volt hasonló, ő gonosz posztokat tett ki, az új nőjének, szóval nekem címezve. Mi nevettünk rajta inkább, aztán egy idő után beleunt.
2021. szept. 15. 17:15
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

11#

Szerintem nem lesz ez hosszútávú. Ez az egesz nekem sem egy normális kapcaolatot tükröz, ami életképes lenne.

9.

2021. szept. 15. 17:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha annyira teper, akkor könnyen megkapható is legtöbbször mert ugye nagyon akarja az illető a másikat. Ez a szint már brutális amit írtál. Az egy nagyon hülye....

Nárcisztikusnak amúgy biztos imponál, ha valaki nyíltan mások előtt segget nyal neki. Én ismerek nárcisztikus csajt... Elvárás a seggnyalás felé, mindenkitől!

Csakhogy semmit nem ér. Normális kapcsolat ezekkel az emberekkel sosem lesz és minden szó felesleges, el kell ezeket kerülni messzire.

2021. szept. 15. 22:38
 19/19 A kérdező kommentje:
Akkor kezdődik a buli ha sikerül kierőltetnie az együttélést, pl felcsináltatja magát. 👍🏼 Onnantól csak a gyereket sajnálom.
2021. szept. 17. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!