Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat kérdezem. Ha egy nőnek nulla egész nulla
tartása nincs, és az égvilágon mindent bevet hogy egy
pasit megtartson, az be fog jönni?
Figyelt kérdés
Biztos hogy ehhez nárcisztikusnak kell lenni? Tehát ha egy nő nyilvános posztokban szó szerint könyörög a pasasnak, szeretsz még szerelmem? A síron túl is szeretni foglak, nem követhetsz el olyan bűnt ellenem amit ne bocsátanék meg stb stb, hozzá illő kibőgött szemű szomi szelfikkel megspékelve, ha kell dögös fotókkal, bármivel, ezzel biztos hogy csak a nárcisztikus pasasokat lehet befűzni? A kérdésem apropója az exem régi sehol fel nem vállalt csaja (lábtörlője), aki most éppen ezt posztolta ki, hogy “ rád nézni annyit jrlent, mint elutasítani minden véletlenséget, és megérteni a csodát, rád nézni annyit jelent, mint hinni Istenben”. Az én agyam ledobja ettől a nőtől a gépláncot, már nem tudom nem én vagyok-e fordítva bekötve. Lehet hogy én vagyok a hülye, és egy átlag pasinál ez a befutó???? Mondjuk ez nekem nem menne. 😀
Az exemnek bejön. Igaz hogy ő szerintem nárcisztikus. De megnyugtató a válaszotok, köszönöm.
2021. szept. 15. 16:49
4/19 anonim válasza:
Az őrületbe kergetne. Hamar tiltanám a csajt mindenhonnan,.
2021. szept. 15. 16:50
5/19 anonim válasza:
Ez engem konkrétan megijesztene.
2021. szept. 15. 16:55
6/19 anonim válasza:
Az ilyen az már beteg....pfff még szexelni sem, sosem tudnál megszabadulni tőle.
2021. szept. 15. 16:58
7/19 anonim válasza:
Alapból taszító, ha egy nő annyira nyomul, hogy megfojt vele, amit te felvázoltál, az meg az őrült h*lye p*csa definíciója. Az ilyenek pszichiátriai esetek. Hozzáteszem, az a pasi, aki eltűr maga mellett egy ilyet hosszútávon, az is pszichiátriai eset...
2021. szept. 15. 16:59
8/19 A kérdező kommentje:
#7 igen az, erre már rájöttem. Van ez a beteg kis kapcsolatuk, amit előttem pl elhallgatott, de egyik sem százas.
2021. szept. 15. 17:04
9/19 anonim válasza:
Kisebbségi komplexusos pasiknak sajnos ez kell.
Baratommal járok neha ugy ha nem bízom benne eppen vagy aggódok es azt várnám hogy megerősitse de szeret es én vagyok a minden, ehelyett az aggódásom maximálisan kifirgatja arra hogy de biztos en akarom megcsalni mert multkor is ezzel azzal beszéltem, elkezdek magyarázkodni, nem hisz nekem, egyre jobban belelovalja magát, egyre jobban győzködöm es mindig az a vége hogy még én vallok szerelmeket en biztosítom őt arrol hogy bennem bízhat itt vagyok meg a stb.
És én ugye megint ott ahol a part szakadt..fura nekem ez a sok alaptalan féltekenysége is..
Na neki EZ kell holy en nyaljak neki meg bokoljak meg valljak szerelmeket, ha bármi is rosszul esne nekem, vagy én aggódnék, vagy tole várnék bármit is, helyből kiforgatja, és még én bizonyitok neki. Es soha nem forditva!
Es egy 40 feletti több cég vezetőjéről irtam aki sztem kontrollmániás is es hatalmas tekintélye van! Es kisebbségi komplexusa! Eszem megáll.
2021. szept. 15. 17:06
10/19 anonim válasza:
*hatalmas, nemhogy csak tekintélye, hanem befolyása, kapcsolatrendszere, vagyona, cégei, de még nagy farka is, minden van.
Es nekem meg "hisztizik meg picsog."hogy biztos más pasi kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!