Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy nagy nulla vagyok, mint nő?
Szia.
Először is felejtsed el ezt az önostorozást, mert ez csak egy önbeteljesítő folyamat lenne. Egyre kevesebbnek éreznéd tőle magad, ami frusztrálttá tenne, és erősítené a komplexusodat, és nagy valószínűséggel féltékennyé is tenne. Mindez meg nem növelné az esélyét annak, hogy boldogok legyetek.
Az erősségeidet fejleszd, a gyengeségeidet erősítsd. Egy kis önismeret és elszántság sokat segít.
Fontos, hogy keresd az értékeidet, mert olyan nincs, hogy nincsenek, max. olyan, hogy a negatívumaidra koncentrálsz csak, és így megfeledkezel az értékeidről.
Lehet, hogy nem is vagy csúnya. Nem mondom, hogy küldj képet, hogy megmustráljalak, és véleményt mondjak, de ez az általános gondolatom. A vendéglátó szakmával mi a gond? Nem lehet mindenki agysebész és részecskefizikus! A nőiességgel sem értem, hogy mi a gondod.
Az viszont biztos, hogy fontos megtanulnod szeretni magad, mert addig ha más szeretet is, sokkal kevésbé tudod azt elhinni, elfogadni, és könnyen lehet, hogy csak szívatod magad, mert úgy gondolod, hogy csak a rosszat érdemled meg.
Ne akarj versenyezni, és ne is hagyd, hogy versenyeztessenek! Te egyedi vagy, és ezért értékes is. Csak fel kell ismerni az értékeidet. De ne akarj fából vaskarikát csinálni, vagy vasból fakarikává válni!
C.
Engedd el ezeket a dolgokat, ha azt akarod, hogy szeressen és együtt legyetek!
Ne öld meg a kapcsolatot ilyen hülyeségekkel!
#6: Miért, ez most nem egy rinyakérdés, pont ugyanúgy?
A különbség a kettős mérce és az a szexizmus, hogy a férfiaknak naponta lazán odavágják páran, hogy nőgyűlölők és lúzerek, míg a nőket egy ilyen abszurd kérdésnél is elfogadóan kezelik.
#7: A férfi simán szúzlúzerrinyagépnőgyűlölő válaszokat kapna.
#7 Nyugodtan megragadhatod az alkalmat ès te lehetsz az elsõ bunkó válaszoló, ha ez boldoggá tesz, VAGY vársz egy kicsit, amíg ide is elér a többi bunkozó válasz, csak idõzítés kérdése.
Egyébként én normális válaszokat szoktam írni rinyáló pasiknak is. De mártírkodj csak!
Kerdezo ez tokeletes haladas a parkapcsolagod tonkretetelehez :)
En voltam igy ferfikent, meglattam az exet tipikus jokepu ebben meg versengben voltam de a kigyurt szalkas testben durvan alulmaradtam es nem tudtam elviselni hogy nem vagyok eleg + meg dobott is rajta hogy neki draga auto szep oltozet tehat penzes is volt a pali es szep lassan beleorulten hogy ilyen exe volt es elhagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!