Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy férfi egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi és egy nő. Egy helyen dolgoznak. A lány fel sem figyelt korábban a srácra, de a fiú annyira segítőkész és kedves volt vele, hogy ez a lánynak elkezdett feltűnni és felfigyelt a fiúra, egyre jobban. Nagyon feltűnően csinálta.

A srác nagyon kedves vele, ha lány nem ment dolgozni olyanokat mondott, hogy hiányoltunk, széles mosollyal és kedvességgel állt a lányhoz mindig, néha 1-2 huncut kacsintás is bejátszott. Érdeklődés. Mindig a lány kedvében próbált járni.

Gyakran figyelték egymást, láthatóan kedvelve egymást. A szemek és a tekintetek találkozása mindent elárvult szerintem mindkét félnek.

A lány elkezdett érzelmileg belegabalyodni, pedig tudja, hogy párkapcsolatban él a srác, hiába tiltakozott, mégis beleszeretett.

Nem rég a lány tett egy megjegyzést, hogy nem szeret ott dolgozni, ami valószínű a fiúnak bogár lett a fülében, mert kicsit később amikor ketten voltak szóvá tette, mi az oka? Beszélgettek, láthatóan ragyogó szemmel nézett a lányra széles mosoly kíséretében. Örültek egymásnak. Olyan ragyogó, mosolygó szemmel nézte a lányt, mint előtte soha.

Ezen a lány felbuzdulva úgy gondolta, ha már kacsintás, kedvesség stb, tesz egy lépést ő is a srác felé, poénosan ráírt egy munkahelyi dologgal.

A srác azóta sem írt vissza, pedig olvasta.

Miért csinálja ezt? Miért nem él a lehetőséggel és kezdünk el még többet beszélgetni? Én ezt nem értem.

Engem ha érdekelne a másik, azonnal írnék és repesnék, hogy rám írt.

2021. szept. 10. 09:44
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
91%
29: Amilyennek bemutattad, pont a korrekt tökéletes ellentéte, egy aljas, becstelen mentális zavaros valaki.
2021. szept. 10. 11:24
 32/40 anonim ***** válasza:
92%
Tehàt tök korrekt dolog naiv/szeretetre vágyó/akármilyen nőket bolondítani, kiröhögni és fikázni őket a hátuk mögött? Aha.
2021. szept. 10. 11:30
 33/40 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell védeni a pasit Megeri a pénzét ő is, persze nyilván otthon azt mondja, h a csajok szállnak rá, ő nem tesz semmit... Aha :) hát persze.
2021. szept. 10. 12:03
 34/40 anonim ***** válasza:
13%
Hát nem tudom sajnálni, aki egy mosolytol padlot fog aztán meg p.csog hogy de ő azt hitte hogy..
2021. szept. 10. 13:26
 35/40 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem egészen egyszerűen van szó kérdező, hogy ebbe te látsz bele többet.

Kedvel téged a srác és lehet, hogy be is jössz neki, de esze ágában sincs munkahelyi flörtnél többet belevinni a dologba. Ha meg akarna d*gni, rossz lenne a párkapcsolata, már rég ő keresett volna téged privátban (tapasztalat).

De rólad is sokat elmond, hogy rányomulnál valakire akinek van párja, mert kedves veled. Szingli pasik nem szoktak mosolyogni rád?

2021. szept. 11. 10:08
 36/40 anonim ***** válasza:
77%
Csak szerintem látványosan önfels.zopás, amit a #6-os művel, mintha volna nője, közben saját magáról képzelt menő pasit reklámozza?
2021. szept. 12. 16:38
 37/40 anonim ***** válasza:
Szerintem csak flörtöl, aminek számára nincs jelentősége. Ha emellé társul egy nyitott és talpraesett személyiség, akkor be lehet nézni. Ismertem már nem egy ilyen férfit, nem kell komolyan venni, ettől érzik jól magukat.
2021. dec. 11. 02:13
 38/40 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. dec. 11. 10:55
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Picit magamra ismerek mert én szeretek kedves lenni azokkal akik tetszenek (még ha csak barátként is) ez barátnőtől független (ha lenne akkor tuti nem menne tovább barátságnál) de ez én vagyok szóval csak opció hogy ő is ilyen
2021. dec. 12. 02:53
 40/40 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés már volt.

A válasz van hogy a kedvességbe és a másik kedvelésébe az emberek idealizálva többet látnak. Talán egy kívülálló odaosonva skubizná azt a szemcsillogást és a többi felsorolt dolgot amit te jelnek gondolsz talán objektívabb lenne.

Barátnője van. Nyílván szereti, szerelmes a barátnőjébe. Nyílván kedves ember mindenkivel, nyílván a kedvelés minden ember természetes tulajdonsága, mint pl. Jaj ugy kedvelem a kolleganőm olyan kis cuki, de csak kedvel.

Ezt jószándékkal írom, jót akarok neked. Ne kezdj el kombinálni.

Ha valaki akar valamit az nyílván nyíltan lép is.

Szerintem ne pazarold az idődet olyan pasira aki foglalt. Idealizált fantáziálással foglalkozhatsz de csak a hétköznapi motívációidat gazdagítsd vele pl. Takarítas, hobbi, kreatív díszítési ötletek. Magyarán tekintsd szimplán muzsának, ötlet adónak. Alakítsd át kreatív energiává ezeket. Hidd el majd lesz olyan egyedülálló pasi aki majd nyíltan csillogó huncut mosolygó szemekkel levakarhatatlanul nyíltan lépni fog.

2021. dec. 19. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!