Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy férfi egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi és egy nő. Egy helyen dolgoznak. A lány fel sem figyelt korábban a srácra, de a fiú annyira segítőkész és kedves volt vele, hogy ez a lánynak elkezdett feltűnni és felfigyelt a fiúra, egyre jobban. Nagyon feltűnően csinálta.

A srác nagyon kedves vele, ha lány nem ment dolgozni olyanokat mondott, hogy hiányoltunk, széles mosollyal és kedvességgel állt a lányhoz mindig, néha 1-2 huncut kacsintás is bejátszott. Érdeklődés. Mindig a lány kedvében próbált járni.

Gyakran figyelték egymást, láthatóan kedvelve egymást. A szemek és a tekintetek találkozása mindent elárvult szerintem mindkét félnek.

A lány elkezdett érzelmileg belegabalyodni, pedig tudja, hogy párkapcsolatban él a srác, hiába tiltakozott, mégis beleszeretett.

Nem rég a lány tett egy megjegyzést, hogy nem szeret ott dolgozni, ami valószínű a fiúnak bogár lett a fülében, mert kicsit később amikor ketten voltak szóvá tette, mi az oka? Beszélgettek, láthatóan ragyogó szemmel nézett a lányra széles mosoly kíséretében. Örültek egymásnak. Olyan ragyogó, mosolygó szemmel nézte a lányt, mint előtte soha.

Ezen a lány felbuzdulva úgy gondolta, ha már kacsintás, kedvesség stb, tesz egy lépést ő is a srác felé, poénosan ráírt egy munkahelyi dologgal.

A srác azóta sem írt vissza, pedig olvasta.

Miért csinálja ezt? Miért nem él a lehetőséggel és kezdünk el még többet beszélgetni? Én ezt nem értem.

Engem ha érdekelne a másik, azonnal írnék és repesnék, hogy rám írt.

2021. szept. 10. 09:44
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
71%
Ugyanilyen típus vagyok, mint a srác, csak nőben. Azért, mert jól érzi magát a társaságodban, még nem kell arra gondolni, hogy többet szeretne tőled.
2021. szept. 10. 10:10
 12/40 A kérdező kommentje:
8: hát ez az :)
2021. szept. 10. 10:11
 13/40 anonim ***** válasza:
10%

8# ő az a ferfiak kozt az a kevés %, aki képes elutasitani nőket.

Abszolut korrekt jellem abszolut monogám, határozott celtudatos.

Ritka.

A legtobb pasi sunyiskodik csal ismerkedik nem utasitja el ha vki nyomul.

Na ő nagyon nem ez.

2021. szept. 10. 10:12
 14/40 anonim ***** válasza:
12%

Szoval pont az olyan a megbízhato aki nem dől jobbra balra csajokkal az ágyba.

A legtobb pasi meg csak megy a p.nci utan ugy hogy lóg a nyelve kaocsolatban is.

Szinte 100 bol 1 aki egy nyomulonak vagy harmadiknak eselyt sem ad. Pont azert mert nyomul....

2021. szept. 10. 10:14
 15/40 anonim ***** válasza:
4%

A könnyű nők őt egyenesen taszitják.

Persze beprobalkozik aztan röhög hogy na ez is megvan egy mosollyal.

2021. szept. 10. 10:15
 16/40 anonim ***** válasza:
0%
Ő nem az akit a nő választ hanem ő választja a nőt meg.egy csicska pincsik neki egyszeruen nem NŐK.
2021. szept. 10. 10:17
 17/40 anonim ***** válasza:
97%
Én a helyedben nem lennék ebben olyan biztos.
2021. szept. 10. 10:17
 18/40 anonim ***** válasza:
0%
En meg nagyon is az vagyok. Nagyon komoly a srác es nagyon magas nála a léc. Es az nagyon nem a pincsiknél kezdődik neki.
2021. szept. 10. 10:20
 19/40 anonim ***** válasza:
0%
Nem incelekrol van szo akik egynek is orulnek ha szoba all veluk egy nő. Hanem olyan ritka sracrol akinek van tartása.es kirohogi a pincsiket egyszeruen
2021. szept. 10. 10:21
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

aj ne fenyezd mar itt az ostoba, selejtes pasidat, hogy milyen ‘komoly’ srac es milyen magasan van nala a lec, mikozben azzal szorakozik, hogy altala - ALLITOLAG - pincsinek gondolt noknel beprobalkozik viccbol.

fogadni mernek, hogy egy buta, csunya, vilagi luzer a srac, nem kell itt hulyiteni senkit, hogy mekkora fogas az ilyen. nagyon magasan lehet nala a lec, ha te is atcsusztal alatta..

2021. szept. 10. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!