Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt egy férfi egy lánnyal?
Adott egy férfi és egy nő. Egy helyen dolgoznak. A lány fel sem figyelt korábban a srácra, de a fiú annyira segítőkész és kedves volt vele, hogy ez a lánynak elkezdett feltűnni és felfigyelt a fiúra, egyre jobban. Nagyon feltűnően csinálta.
A srác nagyon kedves vele, ha lány nem ment dolgozni olyanokat mondott, hogy hiányoltunk, széles mosollyal és kedvességgel állt a lányhoz mindig, néha 1-2 huncut kacsintás is bejátszott. Érdeklődés. Mindig a lány kedvében próbált járni.
Gyakran figyelték egymást, láthatóan kedvelve egymást. A szemek és a tekintetek találkozása mindent elárvult szerintem mindkét félnek.
A lány elkezdett érzelmileg belegabalyodni, pedig tudja, hogy párkapcsolatban él a srác, hiába tiltakozott, mégis beleszeretett.
Nem rég a lány tett egy megjegyzést, hogy nem szeret ott dolgozni, ami valószínű a fiúnak bogár lett a fülében, mert kicsit később amikor ketten voltak szóvá tette, mi az oka? Beszélgettek, láthatóan ragyogó szemmel nézett a lányra széles mosoly kíséretében. Örültek egymásnak. Olyan ragyogó, mosolygó szemmel nézte a lányt, mint előtte soha.
Ezen a lány felbuzdulva úgy gondolta, ha már kacsintás, kedvesség stb, tesz egy lépést ő is a srác felé, poénosan ráírt egy munkahelyi dologgal.
A srác azóta sem írt vissza, pedig olvasta.
Miért csinálja ezt? Miért nem él a lehetőséggel és kezdünk el még többet beszélgetni? Én ezt nem értem.
Engem ha érdekelne a másik, azonnal írnék és repesnék, hogy rám írt.
8# ő az a ferfiak kozt az a kevés %, aki képes elutasitani nőket.
Abszolut korrekt jellem abszolut monogám, határozott celtudatos.
Ritka.
A legtobb pasi sunyiskodik csal ismerkedik nem utasitja el ha vki nyomul.
Na ő nagyon nem ez.
Szoval pont az olyan a megbízhato aki nem dől jobbra balra csajokkal az ágyba.
A legtobb pasi meg csak megy a p.nci utan ugy hogy lóg a nyelve kaocsolatban is.
Szinte 100 bol 1 aki egy nyomulonak vagy harmadiknak eselyt sem ad. Pont azert mert nyomul....
A könnyű nők őt egyenesen taszitják.
Persze beprobalkozik aztan röhög hogy na ez is megvan egy mosollyal.
aj ne fenyezd mar itt az ostoba, selejtes pasidat, hogy milyen ‘komoly’ srac es milyen magasan van nala a lec, mikozben azzal szorakozik, hogy altala - ALLITOLAG - pincsinek gondolt noknel beprobalkozik viccbol.
fogadni mernek, hogy egy buta, csunya, vilagi luzer a srac, nem kell itt hulyiteni senkit, hogy mekkora fogas az ilyen. nagyon magasan lehet nala a lec, ha te is atcsusztal alatta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!