Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy férfi ezt csinálja?
Hétfőn voltam cirkuszba, és az egyik pali folyton a szemembe nézett és mosolygott. Közben kiderült hogy van felesége, viszont mikor mentem ki a kijáraton, elbúcsúztak ugye mindenkitől, nekem pedig külön köszönt mosolyogva hogy szia. Túlgondolom, vagy jelenthet valamit?
Fekete miniszoknya volt rajtam, ez nem tudom, hogy tud-e valamit befolyásolni? Lehet hogy azért bámult?
Előre is köszi a válaszokat!!
Én is azt mondom: bejöttél neki.
Na igen, a mini szoknya biztos közre játszott. :)
Az, hogy felesége van, még nem jelenti azt, hogy vak is lenne... de ha többet is akarna, akkor inkább mondj nemet, mert csak kihasználna.
Biztos tetszettél neki!
Közben hogyan derült ki, hogy felesége van? Ő is ott volt a cirkuszba és mellette mosolygot Rád? Vagy utána érdeklődtél, mert akkor a vonzalom lehet kölcsönös, mivel a kérdésből is ez olvasható ki.
koszonom mindenkinek a normalis valaszt!!❤️
#5 kozben derult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!