Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy férfi egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi és egy nő. Egy helyen dolgoznak. A lány fel sem figyelt korábban a srácra, de a fiú annyira segítőkész és kedves volt vele, hogy ez a lánynak elkezdett feltűnni és felfigyelt a fiúra, egyre jobban. Nagyon feltűnően csinálta.

A srác nagyon kedves vele, ha lány nem ment dolgozni olyanokat mondott, hogy hiányoltunk, széles mosollyal és kedvességgel állt a lányhoz mindig, néha 1-2 huncut kacsintás is bejátszott. Érdeklődés. Mindig a lány kedvében próbált járni.

Gyakran figyelték egymást, láthatóan kedvelve egymást. A szemek és a tekintetek találkozása mindent elárvult szerintem mindkét félnek.

A lány elkezdett érzelmileg belegabalyodni, pedig tudja, hogy párkapcsolatban él a srác, hiába tiltakozott, mégis beleszeretett.

Nem rég a lány tett egy megjegyzést, hogy nem szeret ott dolgozni, ami valószínű a fiúnak bogár lett a fülében, mert kicsit később amikor ketten voltak szóvá tette, mi az oka? Beszélgettek, láthatóan ragyogó szemmel nézett a lányra széles mosoly kíséretében. Örültek egymásnak. Olyan ragyogó, mosolygó szemmel nézte a lányt, mint előtte soha.

Ezen a lány felbuzdulva úgy gondolta, ha már kacsintás, kedvesség stb, tesz egy lépést ő is a srác felé, poénosan ráírt egy munkahelyi dologgal.

A srác azóta sem írt vissza, pedig olvasta.

Miért csinálja ezt? Miért nem él a lehetőséggel és kezdünk el még többet beszélgetni? Én ezt nem értem.

Engem ha érdekelne a másik, azonnal írnék és repesnék, hogy rám írt.

2021. szept. 10. 09:44
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%

Egy munkahelyi dologgal.....😃

Amúgy lehet a közelébe a zasszony, oszt nem mer.

2021. szept. 10. 09:49
 2/40 A kérdező kommentje:
Kellett valami kamu, csak cuki akartam lenni, hátha észre veszi, hogy beszélgetni szeretnék, jobban megismerni. Nem. Még bent voltunk, direkt úgy írtam neki.
2021. szept. 10. 09:51
 3/40 anonim ***** válasza:
39%

Mert nem elég becsületes és nem elég eltökélt.

Ha a lány eltökélt lenne és elmondaná, miket szeretne a férfival, a férfi komolyan tudná venni, eltökélt lehetne irányába és léphetne is.

2021. szept. 10. 09:52
 4/40 A kérdező kommentje:
Nem elég becsületes? Hát szerintem pont hogy becsületes, mert bár lehet kedvel, kitárt ezek szerint a párja mellett. Én ezt úgy értelmezem, és minden erőmmel azon leszek, hogy magamban lezarjam. Csak tudnám miért kellett ezt elérnie akkor? Soha fel sme figyeltem volna rá nagy eséllyel.
2021. szept. 10. 09:56
 5/40 anonim ***** válasza:
89%

imadom, amikor emberek egybol nagy szerelmet sejtenek egy mosoly, kedves gesztus vagy flortolo megjegyzes mogott. ezeket a ragyogi szemeket valoszinuleg tuldimenzinalod. egyszeruen csak a srac kedveli a lanyt, erdeklodik irnanta, de nem komolyan, csak amolyan ‘munkahelyi flort’ szinten, esze agaban sincs a munkahelyrol kivinni ezeket a dolgokat, plane, h baratnoje van.

nem ertem, emberek hogy tudnak parkapcsolatban elo ferfiak/nok erzelmein kattogni..

2021. szept. 10. 09:58
 6/40 anonim ***** válasza:
9%

Jaj mint a barátom.

Mindenkivel kedves törődő segitőkesz, egotuning ha a nő viszonozza meg aztan többet lat bele, de amugy nem kell neki a másik.

Volt olyan csaj, akinek fél éven át sem esett az le, hogy a barátom nem akar tőle semmit es csak poenbol, egotuningbol kedves csak.

Minden nővel szórakozik, hogy ez is bevette az is amaz is a kedvességet, és csórik elkezdenek nyomulni.

Közbrn a baratom meg pont azt a tipus hogy neki pont a könnyen kaphatok NEM kellenek akik egy mosoly is elég és már lemennek pincsibe. Neki az érték akiért meg is kell izzadni..

De ezt ugye a csórik nem tudják. Juj helyes srác, juj rám mosolygott, bejelöljem..? Juj bejelöltem. Visszaír? Barátom meg nekem mutatja hogy na ez is nyomul.

Meg zavarja is az pl ha vkire ráiŕ az meg azonnal vissza mintha csak erre várt volna egésznap es le se lehet koptatni. Szánalmak a szemében.

2021. szept. 10. 09:59
 7/40 anonim ***** válasza:
3%

5#"imadom, amikor emberek egybol nagy szerelmet sejtenek egy mosoly, kedves gesztus vagy flortolo megjegyzes mogott"

Es ez komolyan így van. Párom meg allandoan röhög rajtuk mikor lemennek pincsibe.

6.voltam

2021. szept. 10. 10:00
 8/40 anonim ***** válasza:
94%
7: És te értékesnek, becsületesnek tartod ezt az embert?
2021. szept. 10. 10:04
 9/40 A kérdező kommentje:
6. Azért elég gáz, hogy a párod melletted ezzel játszik. Nagyon magabiztos vagy :)
2021. szept. 10. 10:04
 10/40 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Hatos!

Szerintem ez nagyon cink, nem ilyen vidáman mesélném. Tőled is van jobb ni, azt ne gondold mar, hogy a pasid kihagyja, ha lehetőség adódik. Kis naiv

33/F

2021. szept. 10. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!