Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy férfi egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi és egy nő. Egy helyen dolgoznak. A lány fel sem figyelt korábban a srácra, de a fiú annyira segítőkész és kedves volt vele, hogy ez a lánynak elkezdett feltűnni és felfigyelt a fiúra, egyre jobban. Nagyon feltűnően csinálta.

A srác nagyon kedves vele, ha lány nem ment dolgozni olyanokat mondott, hogy hiányoltunk, széles mosollyal és kedvességgel állt a lányhoz mindig, néha 1-2 huncut kacsintás is bejátszott. Érdeklődés. Mindig a lány kedvében próbált járni.

Gyakran figyelték egymást, láthatóan kedvelve egymást. A szemek és a tekintetek találkozása mindent elárvult szerintem mindkét félnek.

A lány elkezdett érzelmileg belegabalyodni, pedig tudja, hogy párkapcsolatban él a srác, hiába tiltakozott, mégis beleszeretett.

Nem rég a lány tett egy megjegyzést, hogy nem szeret ott dolgozni, ami valószínű a fiúnak bogár lett a fülében, mert kicsit később amikor ketten voltak szóvá tette, mi az oka? Beszélgettek, láthatóan ragyogó szemmel nézett a lányra széles mosoly kíséretében. Örültek egymásnak. Olyan ragyogó, mosolygó szemmel nézte a lányt, mint előtte soha.

Ezen a lány felbuzdulva úgy gondolta, ha már kacsintás, kedvesség stb, tesz egy lépést ő is a srác felé, poénosan ráírt egy munkahelyi dologgal.

A srác azóta sem írt vissza, pedig olvasta.

Miért csinálja ezt? Miért nem él a lehetőséggel és kezdünk el még többet beszélgetni? Én ezt nem értem.

Engem ha érdekelne a másik, azonnal írnék és repesnék, hogy rám írt.

2021. szept. 10. 09:44
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%

Ja +1

Masik srac is feltunt (autovezetoi tanfolyamon)hogy allandoan korulrajongják őt a csajok.

Kresz utan minden csaj szoszerint korbeállta es mindenki itt a szavait hogy ő hogy erzi a kresz vizsgáját.

Egyedul en ignoraltam csak es nem álltam be a sorba es lesz.rtam.

Suli utan szerintetek kit hivott randizni el...?

Iametlem vannak ilyen pasik nemcsak a baratom.

2021. szept. 10. 10:27
 22/40 A kérdező kommentje:
😄 😄 😄 😄 😄 😄 Oké. Majd rájön.
2021. szept. 10. 10:28
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

"láthatóan ragyogó szemmel nézett a lányra széles mosoly kíséretében"

igen, de azért nem kell elájulni annyira.

Millió férfi flörtöl naponta a villamoson, munkahelyen mert egyszerűen ezek ilyenek, rettentően hiúak. Kell nekik a reflexió az egótuning. És köszöni szépen te megadtad neki a hódolatot. De ne láss bele többet, nem akar semmit, max ha látja hogy elfáradtál akkor lehet dob valami cukiság morzsát, hogy ismért foglalkozz vele, mert neki az olyan jól esik. Serintem sok nő tapasztalta már ezt, hogy foglalt férfiak próbálják húzni az agyát, de ha valamit is lép felé akkor annyi, a pasas meghátrál visszalép. Szerintem felejtsd el, rengeteg Független pasi vár valakire jelenleg is csak nyitott szemmel járj.

2021. szept. 10. 10:29
 24/40 anonim ***** válasza:
13: Eddig az ellenkezőjéről számoltál be.
2021. szept. 10. 10:30
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

16:

Valamiért mégis a társaságukban tölti az ideje nagy részét, és el is meséli ezt másoknak.

Te szoktad olyasmivel tölteni az idődet, ami nem ad neked semmit? Én csupa olyan dologgal töltöm az időmet, ami számomra jobb az össze többi verziónál, amivel tölthetném az időmet.

2021. szept. 10. 10:37
 26/40 anonim ***** válasza:
97%
Nyilván tudjuk, hogy milyenek az ilyen pasik, minden nőnek nemet mond... kac kac kac
2021. szept. 10. 10:39
 27/40 anonim ***** válasza:
0%

Igen. Kac kac.

Ismeretlen fogalom neked egy hű pasi😳

2021. szept. 10. 11:00
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy már naiv kicsi lány. A pasid orrba szájba kurogat. De kis naiv kislány vagy. A kérdező jól látja és a többiek is. Vak vagy
2021. szept. 10. 11:04
 29/40 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok naiv.(akkor velem se lenne..) Sajnalom ha vkinek hihetetlen egy korrekt srac.
2021. szept. 10. 11:17
 30/40 anonim ***** válasza:
0%

Ha szakitanank is, 1000 biztos h mégcsak tema se lenne egy 3.

Nem kisstílü kapcsolatunk van ahol csalják agyba főbe a masikat meg stb. Nem egy kis retkes sunyi puha poccsel vagyok egyutt.

2021. szept. 10. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!