Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szegény, hónapról hónapra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szegény, hónapról hónapra élő lány vagyok, akkor nem kellek majd egy pasinak se?

Figyelt kérdés

Nem gazdag pasit keresek. Hanem egy rendes, szorgalmas férfit. Az sem baj ha kettőnknek kell sz@rból várat építeni.

Egy lelakott albiban élek, nem engedhetem meg magamnak az éttermet, kaja rendelést, kocsit. Buszozok, albiban élek, nem járok szórakozni, nyaralni.

Gáz?

Egyedül amire költök az a szépségápolás, de az alap dolgokra, nem luxusra mint több ezer ft fodrászra és kozmetikusra.

2021. szept. 8. 23:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%

Nade albérletet fizetsz még ha nem is nagyot. A legtöbb csaj kivárja a jó pasit és beköltözik a tutiba.

Nyilván ha az a pénz megmaradna jobban állnál.

2021. szept. 9. 07:17
 12/21 anonim ***** válasza:
43%

Amit leírtál magadról az alapján feleségül is vennélek!!! Tele van a tököm az aranyásó piXXákkal, akik dolgozni nem akarnak, csak beleülni a készbe és ha egy nap nem kapja meg amit akar, akkor hiszti van, meg lelépés.

Nagyon meg tudom becsülni azt aki nőként önerőből elér ennyit amennyit Te.

2021. szept. 9. 07:25
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
szét teszed a lábaidat ls csak az nem repül bele aki nem akar..
2021. szept. 9. 08:37
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem nagyon.
2021. szept. 9. 09:17
 15/21 anonim ***** válasza:
4%
#1es voltam , csak nehogy meglepődjetek ha a kérdező lába közt valami egész mást talàltok 😆
2021. szept. 9. 09:44
 16/21 anonim ***** válasza:
11%
Mivel nem tudsz elmenni még egy randira sem, ìgy nem fogsz kelleni senkinek sem.
2021. szept. 9. 10:33
 17/21 A kérdező kommentje:
Miért ne tudnék elmenni egy randira? :o
2021. szept. 9. 11:17
 18/21 anonim ***** válasza:
54%
Ez forditva lenne csak gáz! Amig a p*ncidat odateszed, senkit nem fog erdekelni, mennyit keresel
2021. szept. 9. 17:27
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem olyan biztos, ne írd le magadat.
2021. szept. 9. 18:25
 20/21 anonim ***** válasza:
31%
Azért nem tudsz elmenni randizni, mert nincs pénzed étteremre meg kb semmire sem.
2021. szept. 9. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!