Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szegény férfiak álma egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szegény férfiak álma egy milliomos nő?

Figyelt kérdés

Több éves kapcsolatban élek a barátommal de gyerekünk nincs.

A barátomnak (41 éves) van egy gyerekkori barátja (43 éves) akivel nagyon jó a kapcsolata. A férfi teljesen átlagos eddig biztonsági őrként dolgozott mellette pedig sportedzéseket tartott mellékállásban. Tavasszal összejött egy korombeli csajjal (32 éves/ én 30 vagyok) akivel az edzésen ismerkedett meg. A szülei nagyon tehetős vállakozók. A budai francia magániskolában járt majd külfödön valami divatiskolában tanult. Karrierje csúcsát az jelentette hogy egy francia turistahelyen lévő Dior üzletben dolgozott eladóként 3 ezer eurós fizetésért majd a covid miatt hazaköltözött.

A lényeg annyi a történetben hogy a nő szülei teljesen az ujjuk köré csavarták a férfit. Két hete a nő szüleivel, annak két testvérével és egy baráti társasággal mentek nyaralni egy luxusszállodában ahol csak nekik egy éjszaka 200.0000 forintba került (4 éjszakára mentek) egy lakosztályban saját medencével a teraszon és panorámával a Földközi-tengerre. Apuka most kibérelt és fél évre előre kifizett egy budai lakást nekik hogy összetudjanak költözni mivel a csaj lakása ki van adva és eddig otthon lakott átmenetileg a covid alatt amióta hazaköltözött külföldről. A férfinek nincsen semmi anyagi gondja a nőre mert az mindent ki tud magának fizetni és nem is érdekli nagyon mit csinál, hiszen mindent a saját pénzéből vásárol. A lakást is maga fogja berendezni. Ez az egész helyzet teljes frusztációt szül kettőnk között.

Nekem nincs ennyi pénzem, soha nem is volt, a szüleim se ilyen emberek. De azt láttom a barátomon hogy irigyli a barátját és azt az anyagi jólétet amibe hirtelen belecsöppent. Sőt egy ápolt, csinos, 8/10 pontos nő akit bármelyik férfi elfogadna. Én pedig egyre szarabbul érzem magam, mert a szüleim nem gazdag vállakozók, nincsen a kezemen millós Rolex óra és nincsenek Dior táskáim, lakásainak, pénz és kapcsolati tőke nélkül sokkal értéktelenebbek vagyok nála. Nem tudom mindezt megadni neki, igy is minden kiadásom magam fizetem évek óta és soha nem is kérek semmit.

Ajánlottam a barátomnak kérdeze meg a barátját, nem tudnának - e neki is bemutatni egy barátnőjét aki hasonlóan gazdag.

2021. aug. 5. 00:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene ezt ennyire túldimenzionálnod, a barátod egyszerűen csak irigy.
2021. aug. 5. 00:27
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen hülyeségek miatt aggódni. :D Ha a kedves barátodnak ez számítana ennyire, akkor össze se jött volna veled. Nem gondolod?
2021. aug. 5. 00:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. aug. 5. 00:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
El sem tudod képzelni hány haszonleső férfi van!
2021. aug. 5. 02:42
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

"csinos, 8/10 pontos"

No ilyet nem ir. Ha a ferfiak pontozzak oket, attol is kiakadnak, mint az Eotvos-inga. Nemhogy meg egymast.....

37F incel

2021. aug. 5. 03:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Most téged az feszélyez, hogy a barátod egy irigy seggfej?
2021. aug. 5. 06:02
 7/10 anonim ***** válasza:
37%
Ne izgulj, őket a pénz tartja össze. Téged meg a szerelem köt a párodhoz
2021. aug. 5. 06:34
 8/10 Noren1989 ***** válasza:
58%
Szerintem nettó f-szsàg ezzel foglalkozni, de ha nincs jobb dolgod, csak tedd.
2021. aug. 5. 07:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel az erővel a pasid sem gazdag, hogy megadjon neked mindent, akkor ő is érezhetné rosszul magát.
2021. aug. 5. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mikszáth sok ilyen hozományvadász kapcsolatról írt, bő 100 éve.

De akkora férj nem csóró gyári munkás volt, hanem nemesi család sarja, aki elszegényedett.

Nekem az se szimpi, de még egy fokkal jobb.

Nehogy már te keress gazdag nőt a párodnak!

Én a meztelen seggemre házasodtam, 21 évesen, mégis lett normális életünk.

2021. aug. 5. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!