Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti járnátok olyan pasival, aki szegény volt, majd gazdag lett, de megint szegény lett mert szétosztogatta a vagyonát az afrikai éhezők közt?
Amiket leírok, nem kamuk.
Régebben irtó csóró voltam (nem Magyarországon nőttem föl, hanem egy annál szegényebb országban. Ezért amikor BP-re kerültem, csóró voltam). A piacról vettem a hentesnél marhalépet, mert annak kilója csak 250 forint volt. Ez volt az eledelem.
Ami kevéske pénzt kaptam, azokat is könyvekre elköltöttem. Még az aluljárókban „adományt gyűjtő” cigányok is legyintettek és elmentek, amikor meglátták a szakadt pénztárcámat, amiből alig-alig potyogott ki néhány érmécske.
De azóta kockázatvállalási képességemnek köszönhetően meggazdagodtam a múltban és milliomos lettem.
Azonban már eddig is sok pénzt odaadtam az afrikai szegényeknek, mert látom személyesen és tudom, hogy ők még tőlem is sokkal rosszabb helyzetben vannak. Ezért támogatom, az afrikai szegényeket. De félő, hogy el fog fogyni egy idő után a pénzem.
Egy ilyen férfival járnátok, nők?
Nos, én nem azért nem járnék veled, mert adakodsz, vagy mert szegény vagy, hanem ha egyszer milliomos vagy/voltál és szétosztod, még a saját megélhetésedet is, az picit árulkodó arról, hogy nem tudod a pénzed beosztani, ami hosszú távon nem lenne jó, főleg, ha már gyerekeid is lesznek. Akkor ezeket nem teheted meg, hiszen akkor már másért is felelős vagy.
Maga a szándék nagyon szép és több mindenki adakozhatna, de mindezt mértékkel, nem a saját kárára.
Fektesd bele a pénzed valamibe, gondoskodj róla, hogy ne fogyjon el, mert akkor te is újra erre a sorsra jutsz, aztán nem hogy adakozni nem fogsz tudni, hanem megélni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!