Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szegény, hónapról hónapra élő lány vagyok, akkor nem kellek majd egy pasinak se?
Nem gazdag pasit keresek. Hanem egy rendes, szorgalmas férfit. Az sem baj ha kettőnknek kell sz@rból várat építeni.
Egy lelakott albiban élek, nem engedhetem meg magamnak az éttermet, kaja rendelést, kocsit. Buszozok, albiban élek, nem járok szórakozni, nyaralni.
Gáz?
Egyedül amire költök az a szépségápolás, de az alap dolgokra, nem luxusra mint több ezer ft fodrászra és kozmetikusra.
Szokott sírni itt egy faszi, hogy kevès a nettója , plusz hasonló dolgok miatt is lamentàl.
Szerintem te ő vagy
A kerdesedre a valasz: de, kellesz igy is minimum egy pasinak. Nekem nem lenne bajom egy ilyen lannyal.
Egyeb kerdes, most hogy ezt tisztaztuk?
Szerintem egy nőnél sokkal elnézhetőbb a csóróság (mármint a közember számára), mint egy férfinél. Egyáltalán nem kizáró ok.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!