Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfiak! Ti elutasítanátok azért egy nőt mert szegény ő és a családja is?
Senki nem választja meg, hova születik.
Én szegénynek születtem, gazdag nem vagyok, de mondjuk átlag feletti az életem.
Az a tény, hogy ő is szegénységbe született nem befolyásolná a érzéseimet, hogy is nézne az ki?
Ezen most mit aggódsz? Egy férfi egója pont azt nem bírja elviselni, ha a nő a gazdagabb nála (vagy bármiben is több). A probléma inkább azzal van, ha az anyagi szegénység mellé társul egyfajta kulturális mélység is, mert akkor úgymond nehezen lesz közös témájuk, hogy megtalálják a hangot. Ráadásul aki megszokta, hogy nincs anyagi problémája, annak abszolút nem efféle életproblémákon jár a feje, annyira nem érdekli, hogy el is fogja felejteni, hogy utána nézzen. Szemben azokkal, akik egész életüket ezen a témán görcsölik.
Régen azért volt ebből probléma, mert akkor csak az azonos katasztrális holddal rendelkezők házasodhattak a szülők döntése alapján. Ez ma már senkit nem érdekel. Konkrétan a szülők eladták a gyereküket X holdért a kiválasztott apósnak, és nem akartak rossz üzletet kötni...
Kérdés mit értesz szegény alatt.
De ha pl az en szaunámat használná a családja is nagyon pipa lennék.
Olyan családba születtem, ahol meg kellett nézni minden forintot, hogy hova megy! Az egyeteken ismertem meg a férjemet, aki nagyon gazdag család sarja. 7 éce vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!