Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotoknak lenne egy kisgyereke aki nem tőletek van?
Figyelt kérdés
#gyerek #Idegen gyerek
2021. szept. 8. 09:52
A kérdező szavazást indított:
Nem zavarna
Zavarna
70 szavazat
1/24 anonim válasza:
Nem kezdek olyan férfival, akinek már van gyereke. Így a kapcsolat se jön létre, nincs minek zavarni.
2/24 anonim válasza:
Ha téged zavar ne menj bele. A gyerek mindig ott lesz.Vagy elfogadod és úgy kezeled vagy bele se kezdj.
3/24 anonim válasza:
Ez csak az adott helyzetben derülne ki. Milyen a gyerek, milyen a kapcsolat az exel stb. Így azt mondanám, hogy nem, de tudok olyat akinek jól sült el a dolog. Az exel jól kijön,nincs vita vagy, hogy keresztbe tennének egymásnak, a gyerek egy második anyaként tekint rá.
4/24 anonim válasza:
#3 de van, hogy nem érdekel valakit, hogy jó lenne e a kapcsolat az ex-szel. Egyszerűen nem akar exet, nem akar közösködni, nem akar ilyet vállalni.
Ilyenkor az a tisztességes, hogy inkább össze se jönni vele, minthogy a gyerek is érezze, hogy nem szereti a "mostoha".
Vannak megalkuvók, akik belemennek,szeretik a gyereket vagy épp csak eltűrik a helyzetet és vannak akik nem. Azt is tiszteletben kell tartani.
5/24 anonim válasza:
Igen, mert utálom a gyerekeket.
6/24 anonim válasza:
Nekem is van gyerekem, így ha oda kerülne a sor, első sorban olyanokkal ismerkednék, akik szintén elváltak és van gyerekük. Mert így fair, így vagyunk "egy szinten". Szóval így nézve nem zavarna.
Ha nem lenne saját gyerekem, akkor zavarna.
7/24 anonim válasza:
Nem zavarna, amennyiben jó szülő, sok időt tölt vele KETTESBEN IS a gyereke, illetve számomra megfelelően neveli, foglalkozik vele. Sőt, ilyen esetben előny is.
8/24 anonim válasza:
Mivel még fiatal vagyok és szeretnék saját családot ezért zavarna. Ha már elvált volnék, nekem is volna gyerekem, akkor biztos jobban átérezném ezt az élethelyzetet és elfogadnám.
9/24 anonim válasza:
Nem kezdenék ilyennel. Mert első lenne A gyerek, aztán a közös, én meg a futottak még.
10/24 anonim válasza:
24 évesen, a 25 éves párom esetén zavart volna. Ha 30-40+ éves lennék és egy korombeli férfiról lenne szó, akkor valószínűleg nem lenne gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!