Hogyan éltétek meg, hogy a volt párotoknak mástól is született később gyermeke? Közös gyerek hogyan fogadta a hírt?
Nálunk elég érdekes volt. Az exem már mellettünk is kettős életet élt, gyakorlott hazudozó volt. Az új baba születéséről sem tudtunk.
Amikor a kicsi 4 éves lett, elvitte a közös gyerekeinket valami programra, és útközben mondta el nekik, hogy van egy tesójuk, hozzá mennek.
Mit mondjak, kiakadtak rendesen, de én is ölni tudtam volna a módszer miatt.
Aztán elcsitultak a kedélyek, a gyerekek elfogadták egymást, és 1 év múlva az exem beállított hozzánk a kicsivel. Elsőre sokk volt, de nagyon hamar megszerettem. Időnként elhozza, szünetekben 1-1 hetet vigyázni szoktam rá. Közben nekem is született babám, vele is nagyon jól elvan a kissrác. A vicc, hogy az új asszonnyal 0 a kapcsolatom, a gyerekeim sem bírják elviselni. Mondjuk tett érte vastagon.
A közös gyerekeink az én gyerekemet nagyon szeretik, nem féltesók, hanem tesók. Az exem gyerekét is szeretik, de inkább,afféle unokatesó kapcsolatban vannak. Sokat számít az a kimaradt első 4 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!