A párotoknak hogyan jelentettétek be, hogy kisbabát vártok?
Évek óta vágytok a babára, te meg napok óta tudod, h terhes vagy és nem mondtad el? Én estig alig bírtam ki, csak mibdenképp személyesen akartam (6 évet vártunk a nagyra)...
Egyébként én ruharendelést állítottam össze éppen neten és mielőtt elküldtem, megmutattam a férjemnek, hogy jók lesznek-e szerinte ezek a ruhák. Csupa kismamaruha volt. 😊
Férfi vagyok, szerintem nem érdemes túlkomplikálni.
Feleségem szerintem amikor megtudta (teszt), akkor délután nagy örömmel elmondta, mikor hazaértem.
A másodikat nem vártuk, előtte egy ideje kérdezgetett, hogy mit szólnék hozzá. Mondtam, ha jönne a baba, természetesen örömmel várnám. Aztán erre elmondta.
Felhívtam és elmondtam. Napokat kellett volna várnom, mire hazajön és személyes lehetett volna.
Plusz én magam meg egy wc ülve tudtam meg... neki miért járna felhajtás? :)
Amúgy meg olyan rizikós az első időszak. Nincs szükség körítésre, mert mi van ha történik valami?
Az elsőt nem vártuk, a munkahelyemen teszteltem,ugyhogy este elétettem a tesztet,hogy hogyan tovább..
A másodikat terveztük de azonnal sikerült, ott hétvégén teszteltem, az ajtoban várt.
A harmadik váratott magára, mikor végre késett ő hozott egy tesztet, én pedig a hajnali pisilésnél nem birtam tovább,teszteltem és csak berohantam a háloba a hírrel.
Szoval sok extra nem volt:) de mindnek nagyon örült...
Felhívtam, amikor pozitv lett a teszt.
Egyébként pedig már attól is rosszul éreztem magam, hogy nem együtt teszteltünk, mert az ő gyerekéről is szó van, akire ő is türelmetlenül várt, nem csak én, de úgy látom, van aki ezt önzőbben kezeli.
Elég ronda dolog tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!