Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nem szereti az érzelgést meg a romantikát, akkor az nőietlen?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 20:54
51/69 anonim válasza:
holnapután mind a 14 lány oszt társamnak megmondom, hogy nem nőiesek mert pólóba vannak.. hátezkész:D
52/69 anonim válasza:
Ezen én már kínomban röhögök.:D
Miért, mit kéne viselni, ha nem pólót? Nem értelek téged, komolyan mondom...
Ennyi erővel az összes lány osztálytársamnak is megmondhatnám, hogy ássák el magukat, amiért fel mertek enni egy pólót.
Röhej...:'D
54/69 anonim válasza:
venni* :) de am télleg.. nemvágom:D
55/69 anonim válasza:
Mélyen tisztelt 81%-os kommenteő! Légyszíves tisztelj me minket azzal, hogy elmagyarázod, mitől nőietlen egy póló és egy farmernadrág, mert már hárman vagyunk, akik nem értjük!
56/69 anonim válasza:
*meg (mondom, hogy sz*rkodik...)
57/69 anonim válasza:
de mondjuk én fiu vagyok, lehet azért nem értem... hamár itt tartunk.. ezek a valódi """NŐK""" .. még a nem lányos lányok sem értik.. mit várunk mi fiuk?:D
58/69 A kérdező kommentje:
Amúgy lehet, hogy nem iskoláskorú lányokra értette, hanem mondjuk 25-35 körüliekre... Akkor esetleg "értékelhető" ez a beszólása...
2010. aug. 30. 22:01
59/69 anonim válasza:
akkor viszont már anyum a 40 feletti évével nem is igazi nő, függetlenül attól, hogy szült 2 gyereket.. de farmerbe meg pólóba járkál.. ejjejj:S
60/69 anonim válasza:
Na igen... Ez kib*szottul megvetendő dolog, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!