Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nem szereti az érzelgést meg a romantikát, akkor az nőietlen?
Én sem, de emiatt nem kesergek, sőt, örülök neki. Egyébként nem csak ez a két véglet létezik, ez hülyeség. Ezek csak nagyon alap személyiségi típusok, de attól még, hogy te egyik sem vagy, még nem vagy kisebb ember.
Induljunk ki belőlem! Én nem vagyok visszahúzódó, sőt, kiejezetten nagyszájú vagyok, és elég sokan kedvelnek. Ennek ellenére nem vagyok menő, utálom a diszkókat és a csajos dolgokat. Nem bírom elviselni a sminket és az ékszereket, illetve utálok vásárolni. Ne szeretem, ha valak kényeskedik, vagy ha a nemére hivatkozva nem végez fizikai munkát (lányokról van szó). A ruháim sem tipikus plázacicásak, rühellem a szoknyákat, ezért csak (többnyire farmer) nadrágot hordok. A pólóim már kissé divatosabbak, de közel sem annyira, mint a legtbb csaj által hordottak.
Akkor én most mi vagyok? Egy eltorzult személyiséfű gnóm?:D
pont ilyen az exem is. utálta a virágot. nemenjünk discoba. meg minden érzelmes dologtól hánynia kelett.
ja!!!
és a lényeg a haverjai szerint ő jófej.
nemhittem hogy létezik még 1 hasonló személyiség a földön.
Amúgy 21:04 elmehet a p*csába! Mi az, hogy a génjeinkben van?! Én is utálom, max. akkor nézek romantikus filmet, ha jót akarok röhögni! Na és?! Vagy azért, mert te romantikus vagy, másoknak is annak kell lenni, vagy mi?! Nem értelek...
Amúgy én is utálom a virágokat.
(21:09 voltam.)
köszi :D
hát én se sminekelem magam, de nem vagyok ápolatlan... normálisan nézek ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!