Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nem szereti az érzelgést meg a romantikát, akkor az nőietlen?
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:35
ha a szépség relativ fogalom, akkor a jóképüség is lehet az, ergó minden férfi jóképű:D és ne 10 kiló sminkkel legyen szép vki.. aki szép tud lenni kevés sminkkel, az szép tud lenni anélkül is..
"egy nő sztem arra született,hogy szép legyen"
még jó, hogy ez nincs így :D elég sekélyes dolog lenne azért megszületni, hogy "szépek" legyünk -.-'
Én csak azért küldtelek ez "meegebb éghajlara", mert általánosítottál minden női nemet képviselő embert. Már elnézést, de én kikérem magamnak, hogy minden nő/lány odáig vana romantikáért!
És mi az, hogy gáz, ha pólóban vagyok? Akkor miben ké lennem? Rózsaszín flitteres csőtoppban? Ezt aztán már végképp nem értem...
Amúgy a magassarkú is olyn eglszségtelen, mint az állat, és nekem nincs kedvem tönkretenni a gerincoszlopomat a trend miatt, már bocsásson meg a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!