Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány nem szereti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nem szereti az érzelgést meg a romantikát, akkor az nőietlen?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 20:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:35

ha a szépség relativ fogalom, akkor a jóképüség is lehet az, ergó minden férfi jóképű:D és ne 10 kiló sminkkel legyen szép vki.. aki szép tud lenni kevés sminkkel, az szép tud lenni anélkül is..

2010. aug. 30. 21:37
 42/69 A kérdező kommentje:

"egy nő sztem arra született,hogy szép legyen"

még jó, hogy ez nincs így :D elég sekélyes dolog lenne azért megszületni, hogy "szépek" legyünk -.-'

2010. aug. 30. 21:37
 43/69 anonim ***** válasza:

Én csak azért küldtelek ez "meegebb éghajlara", mert általánosítottál minden női nemet képviselő embert. Már elnézést, de én kikérem magamnak, hogy minden nő/lány odáig vana romantikáért!

És mi az, hogy gáz, ha pólóban vagyok? Akkor miben ké lennem? Rózsaszín flitteres csőtoppban? Ezt aztán már végképp nem értem...

Amúgy a magassarkú is olyn eglszségtelen, mint az állat, és nekem nincs kedvem tönkretenni a gerincoszlopomat a trend miatt, már bocsásson meg a világ!

2010. aug. 30. 21:39
 44/69 anonim ***** válasza:
te kérdező,hogy te milyen kis béna csaj lehetsz :)) még jó,hogy nem rra születtünk....ahhh :))) na jó hadjuk, és nem tíy kilo sminkről volt szó,legalább olvasni tudjatok te jo ééég...
2010. aug. 30. 21:39
 45/69 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem sem azért jövünk a világra, hogy szépek legyünk, de mindegy...
2010. aug. 30. 21:41
 46/69 A kérdező kommentje:
nem vagyok béna, te meg inkább tanulj meg írni... hadjuk??? na ne már...
2010. aug. 30. 21:43
 47/69 anonim ***** válasza:
akkor boldog eletet nektek :)) eljen a polo es a farmer :))
2010. aug. 30. 21:44
 48/69 anonim ***** válasza:
Mi a bajod a pólóval és a farmerrel?
2010. aug. 30. 21:46
 49/69 anonim ***** válasza:
lol, miért baj a póló meg a farmer? istenkém... xDDD
2010. aug. 30. 21:46
 50/69 anonim ***** válasza:
Én sem értem...
2010. aug. 30. 21:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!