Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány nem szereti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nem szereti az érzelgést meg a romantikát, akkor az nőietlen?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 20:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:

21:19 vagyok!

Szerintem a 81%-os válaszolónak csaj az a baja velem, hogy nem az a tipikus "nőcis", maggassarkúban és rózsaszín göncökben tipegek. Na de mindegy, sajnos nem születhet mindenkikellőképpen nőiesnek.

Egyébként nem vagyok "vagány csaj", megkérdezhetem, miből szűrted le ezt?

2010. aug. 30. 21:27
 32/69 anonim ***** válasza:
nem veszekszünk csak van aki normálisan nem tudja kifejezésre juttatni gondolatait csak ilyen erogánsan,ahogy a nagyok szokták :))
2010. aug. 30. 21:28
 33/69 anonim ***** válasza:
onnan szűrte le, hogy általánosít .. :/
2010. aug. 30. 21:28
 34/69 A kérdező kommentje:
Én is farmerban meg pólóban járok, de vagány nem vagyok egyáltalán, az máás...
2010. aug. 30. 21:29
 35/69 anonim ***** válasza:
(Bocs, sz*rakodik a billentyűzet.)
2010. aug. 30. 21:29
 36/69 anonim ***** válasza:

hát azért elég gáz ha egy csaj pólóban mutatkozik.

de ha ez tetszik akkor hajrá.

az a lényeg hogy magadnak tetszél.

2010. aug. 30. 21:31
 37/69 anonim ***** válasza:
nekem igazán semmi bajom...de egy nő sztem arra született,hogy szép legyen,és igenis ragyogjon mindenhol és ne elégedjen meg csak a hétköznapival :) nem ítéllek el,szó sem erről csak nem vettem jó néven,hogy leírtam a véleményem és erre te elküldtél engem melegebb eghajlatra...
2010. aug. 30. 21:31
 38/69 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:31

remélem ez szarkasztikusan lett leirva.. :D

őőő... és a csunya nők akkor minek születtek? mert biztos nem azért, hogy ragyogjanak.. márbocsánat:D

2010. aug. 30. 21:32
 39/69 anonim ***** válasza:
akkor a csúnya nők azért születtek,hogy ne is próbáljanak tenni ellene és éljék az életüket silány üzemmódban? pff te aztán bölcs ember lehetsz :P amúgy meg a szépség relatív...nmem valószínű,hogy létezik csúny nő éppen ezért...
2010. aug. 30. 21:35
 40/69 A kérdező kommentje:

"hát azért elég gáz ha egy csaj pólóban mutatkozik."

úristen, már ez is gáz?! :D most nem azért, de blézerfelsőben járjak iskolába vagy koktélruhában, vagy hogy gondolod?

2010. aug. 30. 21:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!