Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány nem szereti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nem szereti az érzelgést meg a romantikát, akkor az nőietlen?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 20:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 A kérdező kommentje:
A nőietlent még meg is értem, de igénytelen mitől vagyok?
2010. aug. 30. 21:14
 22/69 anonim ***** válasza:
nem azt mondta, hogy te vagy igénytelen, legalábbis én nem ugy értelmezem... :P
2010. aug. 30. 21:17
 23/69 Kamuuu ***** válasza:
Rá is értette érted?:O szóval hogy a hozzá hasonlók de ebbe ő is beletartozák bár nem konkrétan de bele :D
2010. aug. 30. 21:18
 24/69 Kamuuu ***** válasza:
beletartozik*
 25/69 anonim ***** válasza:
nem konkrétan rád értem,hanem az olyan vagány csajokra akik leélik az életüket egy farmerban és egy pólóban,csak mert ők nem csípik a giccset...nem kell giccs...nem plázacicának kell lenni...oh mind1, nincs miért ezt magyarázzam. kinek,hogy esik jol, és aranyom ne pics@zzál nekem,csak mert te is egy vagány csaj vagy....vagyis inkább egy szürke kisegér a pólkban es farmerokban aki pattog,hogy milyen jó is ez valójában... :p
 26/69 anonim ***** válasza:

Azért igénytelen és nőietlen valaki, mert nincs rajta 6 kiló vakolat, nem ájuldozik egy csokor virágtól, illetve nem bőgi el magát egy romantikusfilmek nevezett nyáladdzáson?! Egyébként én már nem értek egyes férfiaa sem... Ha hisztizik a csaj, az a baj, ha nem, akkor meg nincs benne semmi nőiesség. Ha 10 kg festéket ken magára, az is baj, ha nem, akkor szintén nem nőies. Ha meghal egy romantikus film alatt és bőg is hozzá, az a baj, ha nem, akkor még nőietlenebb. Akkor döntsétek már el, hogy melyik a jó!

(21:12 voltam.)

2010. aug. 30. 21:19
 27/69 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:19

Hát amit irtál... jó az, ha egy lány nem is sminkeli magát, ha szép az arca akkor jó is, hogy nem rejti el egy gusztustalan maszk mögé... hisztizni meg mindenki hisztizik, de lehet nem látványosan :D de ez nem baj.. sőt.. előny az én szemszögemből

2010. aug. 30. 21:22
 28/69 anonim ***** válasza:
ez a baj...mindenből csak a végletet veszed...és ez nem jó...attól,hogy valaki esetleg sminkel nem bizti h 1o kgot ken magára stb...
2010. aug. 30. 21:22
 29/69 anonim ***** válasza:
nem is arról van szó, hogy mindenképp 10 kilót magára b*sz tulajdonképpen... csak annyi, hogy ha smink nélkül is szép az arca, akkor minek sminkelje? teszem azt kihuzza a szemét lilára mert az ilyen g*cijó?...
2010. aug. 30. 21:24
 30/69 A kérdező kommentje:
Most ki "picsäzik"? :S Mivan? :S Nem tudtam, hogy már veszekedünk is :D
2010. aug. 30. 21:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!