Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hívás nélkül is el szoktatok menni a párotokhoz kapcsolatban, vagy csak ha hív?
Nők, ha kapcsolatban vagytok valakivel, akkor mindig megvárjátok, hogy a férfi áthívjon magához? Vagy mentek magatoktól is?
Én mindig megvárom, amíg hív, de mintha ez a páromnak nem annyira tetszene. De ha meg napokig nem jön ő hozzám, akkor úgy gondolom, nem akar velem lenni, és akkor megalázónak érzem, hogy rávarrjam magam.
Mi a normális ebben?
Nálunk is hasonlo volt.
Mivel eleinte csak használgatott igy mindig ugy csináltuk h jött ertem kocsival es elvitt magához.
Aztan elkezdte követelni hogy ne neki kelljen hoznia magamtol miert nem megyek?
Mondtam neki mert nem járunk..most menjek házhoz b.szatni magam mint egy rendelt vki? En ezt soha..
Őt meg marhára irritálta, hogy nem megyek hozzá, csak ha visz.
Es arra hivatkozott hogy minden normalis kapcsolatban megy a nő is a ffihez. De mondtam neki csak epp ez nem normalis kapcsolat. Ne hasonlitgassa már járáshoz. Nem fogok csöngetni, meg állni a küszöbön..
Aztán ugye szerelmes lett járni kezdtünk etc.
Lassan fokozatosan kezdtem csak megnyílni valahogy.
Azóta a haverjainak is nagy hanggal mondogatja hogy "jön/jött hozzám!!"
12# Ha a vége így is, úgy is dugás, akkor nem mindegy, hogy te mész oda vagy visznek?
Én is azzal értek egyet, hogy kölcsönösen kell kezdeményezni. Ha mindig csak én hívom/viszem, na AZ tényleg olyan, mintha "baszatná magát", ahogy te fogalmazol.
Egy egészsége kapcsolatban mindkét fél kifejezi, hogy vágyik a másik társaságára
14
Sztem degradálo ha egy nő azért "kaparja a küszöböt",mert jött d.gni.
A pr.stiknak persze ez hót' természetes. Hát nekem nagyon nem az..
14# Jó, ez jogos. De ha az ember fiához a barátnője jön át, az azért más.
A különbség persze "csak" annyi, hogy ez esetben ki van mondva a járás, míg az előző példában nincs.
Amúgy jobb megbeszélni a találkát és akkor nincs "küszöb kaparás" :)
16 pontosan.
Eleinte azzal kezdtem majd akkor fogok en jonni ha kulcsom lesz :D
Hiaba a megbeszéles mert akkor is csöngetni meg szobrozni kell..
Persze hogy egyutt járásnál ez már merőben máshogy veszi ki magát. De azert csak szex esetén azért ne pr.stiként kezeljenek már..
17# Szerintem ez nem prostinak kezelés (ezt a szót amúgy még engedi a gyk, hiszen egy foglalkozásról beszélünk), legfeljebb ha saját magadat minősíted annak - amit gondolom te sem szeretnél.
Nyilván más egy szexkapcsolat, mint egy párkapcsolat, mások a szabályok, de igazából ezeket mindig két fél dönti el.
Jo. Vmelyik nőnek belefér hogy házhoz jár csak d.gni, valamelyik Nőnek meg nem. Van ez igy.
Kérdés a pasik melyiket minek nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!