Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma, mikor egy kolléganőmmel beszélgettem, és belefűztem a mondandómba a barátnőmet, feltűnően megváltozott, mint aki hallani se bír róla. Pedig nem is ismeri őt. És nem most tudta meg, hogy van párom. Épp csak megemlítettem, miért reagált így?
Attól tartok, tetszek neki, azért nem bír hallani a barátnőmről még említési szinten se. Vagy lehet más oka? Ha lehet más oka, írjátok meg!
Jóban vagyok vele, de nekem ő nem tetszik. Ez amúgy sem túl meglepő, mivel van barátnőm. Aki nem mellesleg nem említhető egy lapon a kollégamőmmel se külsőre, se belsőre. Ő csak munkahelyi beszélgető partner számomra.
Azért akadt be nálam ez a dolog, mert egyszer már elveszítettem egy lány barátot amiatt, hogy belém szeretett. Ő igazi barát volt számomra, ezért rossz volt elveszíteni. Egyszer közölte, hogy ha nem lehet velem, nem lesz a barátom sem, és nen tartotta velem a továbbiakban a kapcsolatot. A kolléganőm csak munkahelyi unatkozás ellen van, nem nevezném barátnak, szóval nem viselne meg az elveszítése, de azért nem akarom ismételni ezt a szituációt. Lehet hogy tényleg nincs baráság férfi és nő közt?
Mert nem erdekli. Magánugyed.
Engem is zavarna ha egy srác elottem futtatbmná vmelyik kúrópajtiját.
Nem kerdeztem nem erdekel ne terheljen vele nincs közöm hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!