Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerint tetszek egy kolléganőmnek. Szerintem nem. Kiírom hát ide "a jeleket", amik alapján a barátnőm azt hiszi, tetszek neki. Döntse el az internet népe, kinek van igaza. Szóval: tetszek a kolléganőmnek, vagy nem?
Én 24 éves férfi, a kolléganő 29 éves.
- Egyszer rákérdezett a koromra, és meglepte, hogy csak 23 (nemrég volt a szülinapom
- Szokta mondani, hogy nincsenek jó szingli férfiak (tudja, hogy van barátnőm)
- Tegnap történt: Mikor ebédszünetről mentem vissza dolgozni, ő akkor indult ebédszünetre. Nem találkoztunk össze, mert nem ugyanarra vitt az utunk, de távolról rám látott, ezért nem ment ki, hanem került egyet, odajött hozzám, és kérdezte, megyek szünetre? Mondtam nem, most végeztem. Úgyhogy visszafordult a kerülőúton, és ment ki ebédelni.
Ennyi alapján biztosan nem.
Viszont nekem is fura ez a sztori, a barátnőd honnan tudja ezeket? Ő valami más alapján vonta le a következtetést, amit előttünk elhallgattál, vagy pedig részletesen elmeséled neki, amikor rádnéz a kolléganőd? Mert ha az utóbbi, akkor nem a kolléganőnek tetszel, hanem neked tetszik ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!