Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-ban lettem szingli hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-ban lettem szingli hosszú idő után, és mostanra nagyon belezúgtam egy kolleganőmbe. Teljes ellentéte a korábbi ízlésemnek, lenn ezt részletezem. Szerintetek hiba kollégával kezdeni? Fontos nekem ez a munkahely. Nagyon fontos.

Figyelt kérdés

- Általában a szolid, csendes, szinte hűvös nők vonzanak, neki 2 sorral odébb hallatszik a nevetése. De nem érdekel, szeretem, ha megüti a fülem a hangja. :)

- A hosszú hajú nők tetszenek, vagyis kb. hónaljig érő hajhossztól. De amitől a legjobban kivoltam, az a sisakszerű rövid haj, na neki olyan van. De már nem érdekel. Persze megnézném szép hosszú hajjal, de már nem érdekel, hogy állig érő, frufrus haja van. Mert így is tetszik, sőt, így tetszett meg...

- Csak kék meg zöld szemű barátnőim voltak eddig, legutolsó barátnőm, akivel legtovább voltam együtt, szürke szemű is. Neki barna a szeme, mint a Coca Cola. De nem érdekel... Oda vagyok érte úgy, ahogy van!

- Az alacsonyabb nők tetszettek, nagyon max 170-es testmagasságig. Ő kifejezetten magas, kb. 180... De nem érdekel, így tetszik. Ő egy magas, vekony nő, mint egy modell, és nem akarnám, hogy alacsonyabb legyen.

2021. ápr. 22. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem próbálod meg soha sem fogod tudni.

Nem maradjon benne az a kérdés mi lett volna ha?

Próbáld meg aztán majd alakul.

Sok sikert.

Minden embernek más lesz a véleménye, mivel mindenki a saját helyzetébe gondol bele és úgy ad tanácsot.

2021. ápr. 22. 11:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Páran ellenzik a munkahelyi kapcsolatokat, de szerintem ha normálisan álltok hozzá, akkor ugyanannyi a rizikó, mint bármely egyéb ismerkedésnél. A párok nagy része pont munkával kapcsolatban ismerkedtek meg. Szóval hajrá!
2021. ápr. 22. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha közvetlen munkakapcsolatban vagytok, akkor óvatosságra intelek.

Ha netán szakítotok, akkor egyrészt nehéz lesz, hogy minden nap látod. Másrészt lehet, hogy neki a szerelme gyűlöletbe csap át, és ott tart be neked, ahol tud. Aztán kénytelen leszel otthagyni ezt az állást, ami amúgy fontos neked, mert nem fogod bírni lelkileg a szekálását.

És ha a főnökség tudomást szerez róla, adott esetben ők se díjazzák.

2021. ápr. 22. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Fura, hogy egy felnőtt ilyen. "Nem ez szokott nekem tetszeni, a macska rúgja meg, most mi lesz."
2021. ápr. 22. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4 ja, ez tényleg elég furcsa egy felnőtt embertől. Nekem utoljára kb 14 évesen voltak elvárásaim a párom kinézetével kapcsolatban. Utána az összes crushom, kiszemeltem, párom teljesen máshogy nézett ki, alkatra, arcra, mindenben.
2021. ápr. 22. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Láttam pár munkahelyi kapcsolatot, szerintem csak akkor van gond, ha nem tudják intelligensen kezelni, illetve főnök-beosztott viszonyban problémát jelenthet. Ha valaki anyázósan veszekszik mások előtt, az rém kínos lehet, és láttam ilyet.. A legjobb barátnőm így ismerkedett meg a férjével, 4 gyerekük van, soha munkaidőben fel nem merült, hogy kapcsolatban vannak. És 4-5-re rezonálva, ha felnőttél annyira, hogy rájöjj, hogy a vonzalom nem csak a külsőségekben merül ki, akkor van esély, hogy kezelni tudd a helyzetet, úgyhogy hajrá!
2021. ápr. 22. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!