Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem le az intimitástól való félelmet?
Figyelt kérdés
Kényelmetlenül érzem magam az érintéstől, a csóktól, az összebújástól.. pedig borzasztóan vágyom rá. Félek szeretni és szeretve lenni. Lesz így valaha normális kapcsolatom?2021. aug. 19. 14:56
2/10 anonim válasza:
Olyan embert kell találod, aki mellett el tudod engedni magad. Jársz pszichológushoz, nem ártana?!
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, már kértem időpontot
Bár én is tudom hogy mitől alakult ki, csak a megoldást nem tudom rá.
Félek hogy a pszichológus sem lesz okosabb
2021. aug. 19. 15:08
4/10 anonim válasza:
A pszichológusnak ez a munkája. De ne azt várd, hogy mond egy varázsigét vagy tanácsol valamit és hipphopp meg van oldva. Lehet, hogy hosszú folyamat lesz, de megéri. Egy életet képes megváltoztatni.
5/10 anonim válasza:
Próbáld az alapoknál.
Menj el először egy női masszőrhöz, aztán ha azt megszoktad menj el egy férfi masszőrhöz is. először csak a hátadat masszíroztasd meg majd jöhetnek a végtagok, azaz egy teljes testmasszázs.
És már tettél egy lépést.
6/10 A kérdező kommentje:
#4 tudom, voltam már pszichologusnál. Nem is várom hogy el hogy megoldja helyettem, csak szeretnék egy útmutatást, hogy mit csináljak hogy ez megváltozzon
#5 köszönöm a tanácsot!
Bár azt hiszem a masszőrnél nem lenne ez a helyzet. Valószínűleg az érintés által a kötődéstől félek, egy masszőrhöz meg nem valószínű hogy kötődnék
2021. aug. 19. 16:04
7/10 anonim válasza:
Milyen utmutatast varsz egy pszichologustol? Ez nem igy mukodik, hogy kapsz egy A4-es lapot es pipalgatnod kell.
8/10 anonim válasza:
"Félek szeretni és szeretve lenni." Pedig kötődés nélkül nem megy!
9/10 anonim válasza:
Én is totál ilyen vagyok, okkal. A masszőrös megoldás jónak tűnik.
10/10 anonim válasza:
Én is ilyesmiben szenvedek. Bodywork, erintesterapia segithet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!