Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális egy párkapcsolatban még a WC-re is együtt járni?
Szóval a kérdésem oka: tesóm a pasijával sokszor még a WC-re is együtt megy, attól függetlenül hogy pisilni vagy kakilni mennek. És nekem ez NAGYON fura. Oké, ha ők így boldogok, akkor csinálják, nem zavar, de tesóm beszólt nekem, hogy ez teljesen normális, és ha egy kapcsolatban nem tudsz ilyeneket megtenni úgy hogy ott van a másik, akkor nem is olyan jó a kapcsolat... nekem ez elképesztően röhejes, mármint oké, hogy bízunk a másikban, mindenével együtt elfogadjuk, de ennyi privát szféránk csak legyen már, hogy sz*rni egyedül megyünk, nem?
Mondjuk ők sem mindig együtt mennek, de azért elég sokszor, az egyikőjük végzi a dolgát, a másik meg csak áll ott és beszélget vagy a telefont nyomkodja és mutogatják egymásnak a képeket/videókat. Nekem ez abszurd, főleg az indoklásával együtt. Oké, az normális, hogy adsz neki zsebkendőt ha teljesen elfogyott a WC papír, vagy bármi baj van és szól mész, még az is oké lehet, hogy néha pisiltek egymás előtt, de ilyen gyakorisággal, ráadásul a nagy dolgot is így intézni...
Vagy ez tényleg normális lenne?
Pisilésnél szoktunk néha egyszerre bent lenni, kakilni nem.
Nincs "normális", valakinél ez, valakinél az.
Persze, ha nekik így jó, csinálják, inkább a beszólása nem tetszett, hogy szerinte én vagyok prűd mert erre nem lennék képes...
24 és 28, 2 éve vannak együtt, ebből több mint 1,5 éve együtt is élnek, tehát nem most kerültek össze hogy csak a rózsaszín köd miatt legyen.
Számomra ez nem normális. Nem is tűrném el 1x se.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!