Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális egy párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális egy párkapcsolatban még a WC-re is együtt járni?

Figyelt kérdés

Szóval a kérdésem oka: tesóm a pasijával sokszor még a WC-re is együtt megy, attól függetlenül hogy pisilni vagy kakilni mennek. És nekem ez NAGYON fura. Oké, ha ők így boldogok, akkor csinálják, nem zavar, de tesóm beszólt nekem, hogy ez teljesen normális, és ha egy kapcsolatban nem tudsz ilyeneket megtenni úgy hogy ott van a másik, akkor nem is olyan jó a kapcsolat... nekem ez elképesztően röhejes, mármint oké, hogy bízunk a másikban, mindenével együtt elfogadjuk, de ennyi privát szféránk csak legyen már, hogy sz*rni egyedül megyünk, nem?

Mondjuk ők sem mindig együtt mennek, de azért elég sokszor, az egyikőjük végzi a dolgát, a másik meg csak áll ott és beszélget vagy a telefont nyomkodja és mutogatják egymásnak a képeket/videókat. Nekem ez abszurd, főleg az indoklásával együtt. Oké, az normális, hogy adsz neki zsebkendőt ha teljesen elfogyott a WC papír, vagy bármi baj van és szól mész, még az is oké lehet, hogy néha pisiltek egymás előtt, de ilyen gyakorisággal, ráadásul a nagy dolgot is így intézni...

Vagy ez tényleg normális lenne?

2020. máj. 3. 11:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem otthon hacsak tényleg nem az van, hogy a reggeli készülődés közben párhuzamosítják a dolgot, nem normális. Pisilni két perc, ennyit csak ki lehet bírni egymás nélkül, nagydolgozás közben meg fél egyedül lenni, vagy mi, hogy a másiknak ott kell állnia mellette és társaságot szolgáltatni? Ilyen szitut akkor tudnék elképzelni, ha valahol nyaralunk vagy szórakozóhelyen vagyunk vagy ilyesmi, és egymás után akarjuk gyorsan elintézni a dolgainkat, vagy valamilyen okból spórolni akarunk a vízzel, és akkor egyben akarjuk lehúzni vagy valami...

Persze, ha nekik ez jó, csinálják, de attól még nem te leszel a prűd, ha szerinted ez furcsa és túlzás.

2020. máj. 3. 12:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

hát fura :D

én pisilni sem szoktam előtte,de ez én vagyok . Amúgy azt még merném és meg is érteném. De a kaki furi :D

2020. máj. 3. 12:12
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam!

Nem, a reggeli készülődésen kívül tapasztaltam ezeket.

Igazából nem mindig csinálják ezt, csak az esetek harmadában/felében, de akkor is fura nekem, hogy a beszélgetést miért nem lehet abbahagyni arra a 2/10-15 percre.

Persze, ha nekik ez jó akkor csinálják, tényleg csak azért tettem fel a kérdést, mert annyira mondta tesóm hogy ez mennyire normális egy kapcsolatban és már kezdtem azt hinni, hogy tényleg én vagyok túl konzervatív.

Amúgy a pukizással is úgy vannak, hogy simán csinálják egymás mellett ülve/állva, mert hogy annak a gáznak nem véletlen kell kijönnie, és ez is mennyire természetes. Oké, természetesek a bélgázok, de én nem tudnék csak úgy a párom mellett ülve szellenteni, kimegyek a fürdőszobába vagy csak simán arrébb, hogy ne az orra alá... Persze, ha kicsúszik, akkor az nem tragédia, nem csinálok belőle problémát, de szerintem akkor sem a másik mellett közvetlenül kell intézni ezeket, csak mert természetes folyamat. A büfögésre is ugyanez érvényes náluk...

Szóval nekem kész rejtély.

2020. máj. 3. 12:26
 14/17 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem egyáltalán nem normális.
2020. máj. 3. 12:30
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
Biztos, h nem. Nekem kell egyfajta magánszféra + nekem a kapcsolat nem attól kapcsolat, h állandóan egymás s&ggében vagyunk... Ez undorító...
2020. máj. 3. 12:59
 16/17 Sunshinedoll ***** válasza:
93%
Nálunk egyben van a fürdő és a WC, pisilni bemegyek, ha ő épp zuhanyzik vagy fordítva, de kakilni nem szoktunk egymás társaságában :D Nyilván minden pár más, de nekem az fura lenne.
2020. máj. 3. 19:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez a wc-re jarkalas pukizni szerintem beteges, de mindegy. Persze, nezzuk a filmet mondjuk, es ketszer-haromszor (ha epp valamiert gyakran kell) kiszaladsz fel percre pukizni. Hat ez fura. Ilyesmibol nem csinalunk problemat. Az egymas elott kakilassal sem az a baj, hogy latja a masik, hogy ulsz a wc-n, hanem a folyamatos buz, bar ezek szerint vannak, akiket nem zavar, vagy lehet folyamatosan befujnak, vagy azonnal lehuzzak a wc-t stb. A pukiszag meg azert elillan kb 5 masodperc alatt, vagy pedig gyakoribb, hogy nem is nagyon van szaga.

Amugy gyerekkoromban en a hugomat csaltam mindig be a furdobe, amikor kakiltam, mert akkor meg nem volt mobil, ahhoz meg meg gyerek voltam, hogy konyvet olvassak, ugyhogy bekamuztam neki, hogy en tudom elore, budos lesz-e vagy sem, ugyhogy jojjon be nyugodtan es dumaljunk, o meg persze elhitte, hogy tenyleg tudom xD (5-6 eves lehetett kb.)

2020. máj. 3. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!