Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú ideje (több éve) párkapcsolatban élők, nálatok hogyan alakult a kapcsolatotok minősége?
Gondolok itt pl. az együtt töltött időre, közös programokra, a szexuális életre. Ahogy haladtatok előre az időben, meg tudtátok tartani pl. a kezdeti, vagy legalábbis hasonló szexuális vágyat? Mennyi együttlétetek van most a kezdeti évekhez képest? Mennyi minőségi együtt töltött idő?
Illetve akiknek sikerült megtartani a boldog időszakot, és még mindig aktív és jó a szexuális életük, azok mit tanácsolnának, mire figyeljünk, hogy megmaradjon a szenvedély, a szeretet, és hosszú távon is boldog maradjon a kapcsolat?
Heti 2-3 szex van, ez régen talán valamivel több volt, de lett 2 gyerekünk, és hát néha megnehezítik :D Amúgy folyamatosan törődünk egymással, vannak közös gyerekmentes programjaink, a hétköznapokban is filmezünk, iszogatunk, beszélgetünk kettesben, ha a gyerekeket már letettük aludni. 12 éves kapcsolat, ebből 8 év házasság.
33N 32F
Általában nekem azokkal hosszutávu akinek beintegrálodom az életébe.
Elfogad a csaladja haverjai, ezekkel jol elvagyok elspanolok, tudom tartanibaz eletritmusát(tehát amikor szabadideje van akkor nekem is), egyeztetem a terveit az enyemmel amiket kitűz abban en is benne vagyok támogatom hozzá teszem, egységként vagyok vele, a szexualitasban soha nincs gondom pasikkal arra en speciel bármikor kaphato vagyok es hal isten tudnak teljesiteni bármikor bárhányszor.
A kaocaolataim ott érnek véget amikor ÉN is jelen akarok lenni..azaz nem csak körülötte forgok. Hanem kiállok magamért..ha szeretethianyom van és kérem, ha elhanyagolva erzem magam és kérem változzon, ha olyat kér amire nemet mondok vagy nem akarom, mindig innenstol indul a mélyrepülés a kapcsolataimban érdekesmódon, azaz amikor nekem igényeim lesznek, vagy vmiben szeretném ha vàltozna, vagy vmit nem akarok nyújtani ami neki kéne..sőt ha nagyon kiállok magamért es valami fontosabbol határozottan nem engedek, még szakitás is lesz belőle..
De amig a másik körül forgok addig minden happy..
Nálam (habár lehet egyedi v szubjektív)a hosszutávu kapcsolat titka, az önelnyomás. Amig erre képes vagyok addig mindenki vigyorog meg potyogtathatnám a gyerekeket is.
".sőt ha nagyon kiállok magamért es valami fontosabbol határozottan nem engedek, még szakitás is lesz belőle.."
Erre a példám:
A hatalmas bűnöm annyi volt, hogy nem akartam anyósékhoz költözni, hanem külön albérletben akartam élni a párommal. Mindenki de anyós is, majd' leszedte ezért a fejem.
Es ezért hagyott el az exem.
Ebből speciel én nem mengedtem. És hűha uristen ÉN is akartam vmit egyetken egyszer a kapcsolatban.
7 ?
Exnél se tudtam elore hogy majd kesobb nekem az anyjával kéne elnem..
Szal ilyenek.
A dolgok menetkozben jonnek. Amikre vagy bologatok vagy nem.
Amig bologatok addig minden oke. Igy értettem.
Es a tovabbiakban is minden oke lenne ha a tovabbiakban is bólogatnék. Biztos van aki anyoshoz koltozik. En pont nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!