Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a hármas kapcsolatokról?
Figyelt kérdés
Azaz az olyan érzelmi, szexuális párkapcsolatokról amiben három ember van. Én nem vagyok ilyen kapcsolatban csak kiváncsi vagyok, hogy másoknak mi a véleménye róla mert szerintem elég furák..2021. júl. 7. 15:02
1/6 anonim válasza:
Én nem voltam még ilyen kapcsolatban, de biszex nőként sokszor fantáziáltam már róla. Nekem tetszene a dolog
2/6 anonim válasza:
Én nem tudnám magam elképzelni egy ilyenben, de szerintem teljesen oké, ha mindhárman elégedettek benne.
3/6 anonim válasza:
Hát én férfiként szivesen lennék kapcsolatban ilyen biszex nővel akinek a barátnője is a kapcsolatunk része lenne:)
4/6 anonim válasza:
Ha mindhárom félnek rendben van, akkor nincs vele gond. Én alapvetően is problémásnak gondolom hogy az ember direkt magára erőszakol egy olyan életstílust, amire nem alkalmas. Szóval felőlem simán lehetne ilyesmi elterjedtebb is, ha nekik jobb lesz tőle.
5/6 anonim válasza:
Nem a kerdesre válaszoltam vagy mi a baj? Vagy itt senki nem tudja elolvasni, hogy az a kérdés “hasznos volt e” nem az, hogy “egyetértesz-e vele”?
1-es voltam
6/6 anonim válasza:
Normális, mint akármilyen többes kapcsolat. A világban ez az elterjedtebb. Csak ezen a bolygón általános a monogámia, de itt se sokáig már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!