Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ha egy férfi látásból ismer egy lányt és tetszik neki, így milyen jeleket tud neki küldeni, amiből megértheti a lány, hogy kedveli?
Sziasztok,
20- as éveim elején járok. Nem vagyok jó a flörtben.
Van egy ismerős lány, akit nagyon bírok.
Hogyan hívjam fel a figyelmét rá, hogy kedvelem nyomulás nélkül?
Ti már tapasztaltak vagytok, kérlek segítsetek.
Azért az elsőn jót röhögtem. Feldobtad a napomat. :)
Én nem akarok azért ajtóstól rontani a házba. Egy csendes, szerény lányról beszélünk.
Írnál kicsit bővebben a szituról? Hol szoktatok talakozmi? Beszélgettek? Csak köszöntök? Azt se?
Szerintem nem mindegy azért.
Gyakorlaton vagyunk egy helyen, csak más osztályon.
Kb 3 naponta találkozom vele. Mindig váltunk pár szót. Megszokott kérdezni, mi újság, stb. És beszélgetünk, de általában a benti dolgokról még.
Na szerintem ebben az esetben, egyszer ha dumáltok pár szót, nyugodtan megkérdezheted hogy nincs-e kedve inni egy kavet, először csak ott benn a munkahelyen. Akár sima kollegiális kavénak is felfoghatja, de ha belemegy onnan mar akar simán mehet tovább is. Kávézas közben meg nyugodtan megkerdezheted hogy hogy telt a hétvege stb.
Aztán ha kaveztok pl (tea is lehet ha nem kávézik), megkerdezheted hogy van-e kedve egyszer munkaidőn kívül is onni egyet.
Ez meg mar egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!