Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhívjak randira egy hivatásos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívjak randira egy hivatásos lányt? Hogyan tudnám a tudtára adni, hogy nem csak szexért tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Sokat jártam hivatásos lányokhoz, mert évek óta nincs csajom.

Néhány hónapja megismertem őt… már csak hozzá járok.

Teljesen más, mint a többi csaj nem csak a hivatásosoktól üt el, de úgy a fiatal csinos lányok stílusától is.

Úgy néz ki, mint a Barátok köztes Szabó Erika, brutál szép csaj és brutál kedves, jófej, szerény és visszafogott!

Nincs műpillája, műkörmei, műhaja, tetovált szemöldök ..

Mindene teljesen természetes és úgy gyönyörű

Szexben is passzolunk

Eljönne velem?

2021. aug. 3. 23:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem próbálod meg, akkor sosem tudod meg! Simán mondhat nemet, de nincs mit veszítened. Amúgy meg nem biztos, hogy életed kapcsolata lenne, sőt, de ezt neked kell felmérni.
2021. aug. 3. 23:18
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Nem fog.

Neki ez munka, bármit is gondolsz magadról.

2021. aug. 3. 23:34
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Lehet köztetek valami,de a biztonság kedvéért dobjál rá egy húszast..:)
2021. aug. 3. 23:53
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

A hivatásosok, szinte biztos, hogy a másféle, kiegészítő kapcsolatmódot is szolgáltatásnak veszik, és megfizettetik: szórakoztató társaság, színházba kísér téged, moziba kirándulni, azt mind fizeted tarifa szerint, plusz a költségeket.

Ők úgy veszik, hogy amíg téged színházba kísérnek, addig más kuncsaftoktól esnek el, tehát az idejüket is megfizettetik veled.

Az is lehet, hogy párkapcsolatban élnek, stricijük van, tehát nem vágynak a te "szerelmedre". Szállj le a földre.

2021. aug. 4. 02:16
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Pénzért el megy veled, sok sok pénzért meg járhatók is.
2021. aug. 4. 05:05
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
"járhattok"
2021. aug. 4. 05:06
 7/13 anonim ***** válasza:
25%

Ne!

Egy barátom feleségül vett egy Q---t

Rábaxott.

Kiforgatta a házából.

Rávette hogy ráírassa, azután kidobta.

Ergo.

Próbálkozhatsz, de a házad ne írasd a nevére.

2021. aug. 4. 10:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Elhívhatod, de előtte gondold át reálisan, hogy te mivel vagy több neki, mint a többi vendég. Miért menne el veled munkán kívül randizni? Ráadásul ha tényleg ilyen sok jó tulajdonsággal rendelkezik, akkor valószínűleg nem te vagy az egyetlen, aki munkán kívül is pályázna rá a kuncsaftok közül...
2021. aug. 5. 09:49
 9/13 anonim ***** válasza:

Én nem elhívtam, tényleg bejöttünk egymásnak.

Még mentegetőzött is, hogy annyira elengedte magát, és igazán élvezett.

Sőt még le is mondott egy másik vevőt, rendeltem kaját, majdnem egész napos program lett.

Csak elmagyarázta, hogy van egy fia, aki nem tudja miből élnek.

Egy komplikált kidolgozott hazugságrendszer az egész.

S nem engedhet be senkit az életükbe, el ne rontsa véletlenül, vagy esetleg direkt.

2021. aug. 5. 10:08
 10/13 anonim ***** válasza:
53%
Hosszú lesz a válaszom, de férfiként én is voltam hasonló helyzetben, mint te. Szerintem előbb derítsd ki, hogy egyáltalán vonzódik-e hozzád. Én úgy derítettem ezt ki, hogy olyat kértem a lánytól, amiről nagyjából biztosan tudtam, hogy más vendégnek nem csinálja meg, de azért még könnyen vállalható lenne (most nem írom le, hogy mit). Pl. ha tudod, hogy nem vállal autós kalandot, akkor hívd el egy autós kalandra. Vagy ha mondjuk este 11-ig dolgozik, akkor kérdezd meg, hogy ráér-e 11 után. Vagy a kettő együtt: este 11 után egy autós kaland. XD Teszteld le, hogy a munkakeretein túl is szeretne-e veled lenni (úgy, hogy fizetsz érte), vagy inkább leráz. De ez csak pár ötlet, nyilván te jobban ismered őt... Ha ilyenekbe belemegy a kedvedért, akkor szerintem lehet esélyed. Engem ebben a formában lerázott az a lány, akiről azt gondoltam, hogy lehetne köztünk valami, de így legalább megtudtam, hogy ha fizetősen sem megy bele ilyenekbe velem, akkor valószínűleg nem vagyok az esete. Így a hagyományos randira való elhívást inkább nem is erőltettem... Ami fontos, hogy ne kérj tőle olyat, ami nehezen teljesíthető. Pl. ne kérj egész éjszakát, ha tudod, hogy napközben dolgozik. Ne kérj olyat, ami jóval komolyabb erőfeszítést vagy megterhelést jelentene neki, mint a szokásos találkozóitok. Bocs a kisregényért, de azért reménykedem, hogy hasznos. :)
2021. aug. 5. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!