Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjak randira egy hivatásos lányt? Hogyan tudnám a tudtára adni, hogy nem csak szexért tetszik nekem?
Sokat jártam hivatásos lányokhoz, mert évek óta nincs csajom.
Néhány hónapja megismertem őt… már csak hozzá járok.
Teljesen más, mint a többi csaj nem csak a hivatásosoktól üt el, de úgy a fiatal csinos lányok stílusától is.
Úgy néz ki, mint a Barátok köztes Szabó Erika, brutál szép csaj és brutál kedves, jófej, szerény és visszafogott!
Nincs műpillája, műkörmei, műhaja, tetovált szemöldök ..
Mindene teljesen természetes és úgy gyönyörű
Szexben is passzolunk
Eljönne velem?
Nem fog.
Neki ez munka, bármit is gondolsz magadról.
A hivatásosok, szinte biztos, hogy a másféle, kiegészítő kapcsolatmódot is szolgáltatásnak veszik, és megfizettetik: szórakoztató társaság, színházba kísér téged, moziba kirándulni, azt mind fizeted tarifa szerint, plusz a költségeket.
Ők úgy veszik, hogy amíg téged színházba kísérnek, addig más kuncsaftoktól esnek el, tehát az idejüket is megfizettetik veled.
Az is lehet, hogy párkapcsolatban élnek, stricijük van, tehát nem vágynak a te "szerelmedre". Szállj le a földre.
Ne!
Egy barátom feleségül vett egy Q---t
Rábaxott.
Kiforgatta a házából.
Rávette hogy ráírassa, azután kidobta.
Ergo.
Próbálkozhatsz, de a házad ne írasd a nevére.
Én nem elhívtam, tényleg bejöttünk egymásnak.
Még mentegetőzött is, hogy annyira elengedte magát, és igazán élvezett.
Sőt még le is mondott egy másik vevőt, rendeltem kaját, majdnem egész napos program lett.
Csak elmagyarázta, hogy van egy fia, aki nem tudja miből élnek.
Egy komplikált kidolgozott hazugságrendszer az egész.
S nem engedhet be senkit az életükbe, el ne rontsa véletlenül, vagy esetleg direkt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!