Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az egyik volt osztálytársam barátnőjének az egyik barátnője. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindannyian egy gimibe jártunk, az a lány már anno 3-4 éve is tetszett, de inkább a szakmára koncentráltam, így a téma is a feledéshomályába került. Közben annak a lánynak a barátnője összejött az egyik volt osztálytársammal, akivel haverok voltunk. Felhozzam ezt a volt osztálytársamnak, hogy tetszik az a lány? A lánynak tudtommal nincs barátja.2021. aug. 7. 21:46
1/6 anonim válasza:
Kérd meg az anyukád anyukájának a mostohakuzinjának a kutyakiképzőjét, hogy mutasson be neki.
2/6 A kérdező kommentje:
Éreztem, hogy jönni fog ilyen komment is. :D Na jó, ment a zöld azért. :D
2021. aug. 7. 21:52
3/6 anonim válasza:
"Felhozzam ezt a volt osztálytársamnak, hogy tetszik az a lány?"
Igazából ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás, tehát még véletlenül se tedd meg!
4/6 anonim válasza:
Tetszik a barátnőmnek a barátnőjének a barátnője! Ilyen kérdést bakker!
Számtalan ismerkedési oldal, applikáció létezik. Miért nem keresel rá pl: facebokk-on, Viberen stb és írsz neki? Miért írsz ide ilyen kérdést!?
Beszéljek vele, járják vele re meg megdu.od? Egyáltalán hogy képzelted!?
5/6 anonim válasza:
Szerintem szólj a közös ismerősnek, és akár meg is kétheted, hogy szervezzen pl egy közös sörözést, ahol van még pár ember, és ott tudsz vele beszélgetni, stb
6/6 A kérdező kommentje:
4. Ha lehet személyesen is, akkor minek a Face? Szvsz nem is őszinte.
2021. aug. 8. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!