Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim!Ha ajándékot vesztek a
barátnőtöknek/feleségeteknek az általában tetszik
nekik?
Hölgyeim!A párotok jól választ ajándékot?Ha nem
akkor,hogy reagálod le?
Figyelt kérdés
Van akinek finnyás a párja és ha nem tetszik az ajándék azt el is mondja nektek?
Mit érzel ha a párod még évek múlásaval sem tudja,hogy mi az aminek örülnél vagy tetszik?
Ha nem igazán találta el az ízlésem, akkor is megköszönöm, örülök neki. Egyszer-kétszer hordom, használom is, hogy lássa. Meg nem bántanám.
2021. aug. 5. 12:27
2/12 anonim válasza:
Az én parom jól választ ajándékot. Mindig azt kapok amit szeretnék.
Ha nem tetszene amit választ,akkor udvariasan megköszönném és nem tennék rá megjegyzést. Azért ha minden egyes ajándèkozást elrontana,akkor az már szerintem jelzésértékű.
2021. aug. 5. 12:28
3/12 anonim válasza:
Általában nincs gond. Tudja, miket szeretek, vagy épp mit szeretnék nagyon megvenni és akkor azt kapom ajándékba.
2021. aug. 5. 12:32
4/12 anonim válasza:
Mi már eleve úgy veszünk ajándékot egymásnak évek óta, amire éppen szükség van itthon. Így nincs az, hogy nem tetszik.
2021. aug. 5. 12:43
5/12 anonim válasza:
A férjem nagyon suta ajándékozás terén. Nem tud meglepetést okozni, ha meg igen, akkor nem emlékszik, mit szerettem volna és totál mást ad, aminek nem örülök annyira. Persze értékelem, mert a szándék a fontos, de ő nem az az ajándékok embere. Viszont minden reggel gőzölgő kávéval ébreszt, ha fáj a vállam, megmasszírozza, ha szeretnék heti két-háromszor énidőt, átveszi a gyereket, ezen kívül rengeteg szeretetet, törődést és apró figyelmességet kapok tőle. Szóval abszolút nem számít nekem ez az ajándékosdi. Ha ad, az is jó, ha nem, az is.
2021. aug. 5. 12:47
6/12 anonim válasza:
Általában jókat választ a párom, de nem mindig. Azt udvariasan meg szoktam mondani, és megindoklom, hogy miért nem volt nyerő választás. Ez fordítva is így van. Mindkettőnknek igénye van rá, mert így tudunk a legjobban tanulni arról, hogy mi tetszik a másiknak, mire figyeljünk oda, és elkerülhető a következő csalódás. Egyikünk sem sértődik meg rajta, mert amúgy értékeljük a másik igyekezetét.
2021. aug. 5. 12:51
7/12 anonim válasza:
Párom meglát valamit, amiről én jutok eszébe, és megveszi. Lehet, hogy nincs szükségem rá, de azért értékelem, hogy rám gondolt.
2021. aug. 5. 12:57
8/12 anonim válasza:
Eddig szerintem mindig olyat vettem, aminek örült. Bár én gyárilag rühellek ajándékozni. Tárgyak szintjén kb. mindenünk megvan. Ő még jobban utál nekem ajándékot venni, mert tényleg nincs szükségem felesleges kacatokra. :D Maximum szerszámok kellenek, de ott meg inkább ne ő válasszon, ha lehetséges. :))
Ebből kifolyólag úgy döntöttünk, hogy a mostani évfordulóra pl. nem veszünk semmit, inkább elmegyünk egy hosszú hétvégére valahova. :D
2021. aug. 5. 13:38
9/12 anonim válasza:
Én az ajándéknak alapból nem örülök. Függetlenül attól hogy mit kapok s kitől. Más úgyse tudja, hogy nekem mi kell, így az egész csak felesleges pénzkidobás.
2021. aug. 5. 13:56
10/12 anonim válasza:
Én tán kétszer tévedtem, kétszer meg értelnetül vettem egy érzelmileg kissé analfabéta nőnek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!