Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom sajnálja tőlem a pénzt?
Szerintem itt a szűlőket nem kellene belevonni , hogy nekik mibe kerül a barátod! Az az ő dolguk, ha zavarja őket majd szólnak.
Képzeld az én barátnőmnek van 3 lánya, ebből kettőnek udvarlója is. Többször rendeztem grillezést, itt ebédeltek vagy sütöttünk pizzát vacsorára, de egyszer sem hoztam fel a barátnőmnek azt, hogy legközelebb ha megyünk valahova, akkor a teljes kiruccanás költségét állja ő, mert mennyit költöttem a gyerekeire.
A kirándulásaink egy más dolog, ott ő is kiveszi a részét, és ez jólesik nekem is. De mivel többször elhangzott a kérdés, hogy kimozdulásaitok alkamával te beszállsz a költségekbe, de nem vagy hajlandó válaszolni, így gondolom nem. De ez mellett elvárod, hogy a pasi mindent fizessen. Így meg jogos, hogy a pasi sem akarja minden fillérét rád költeni.
Ilyen pasik mellett mindig a nő van lehuzva. Mert a nő koltsegei hidegen hagyják.en is megszivtam már ilyennel
Pl amikor ő fizet. Alig veszunk vmit a boltban, vagy olcsobb uditot kérunk szorakozohelyen, ha en akkor meg tobbmindent veszunk es normalis fogyasztas van.
Dobd ki. Minek kínlódsz ilyennel?
N
És még hogy a nők nem kerülnek semmibe 😂
Pár ezres tételért a férfi fizessen több tízezret.
Főzöl neki olcsó étterem drága
Nálatok van vs hétvégi nyaralás
A pasid szépen kihasználta az anyukád jóindulatát, rajta élősködött hónapokig. AZ meg, hogy nem enged fizetni, de utólag felhánytorgatja, no comment.
Én is asszem reptetném a pasit.
Egy újabb fillér*aszó
Miért nem aludtàl nàluk? Megdobnà a rezsit? 😆
Kedves kérdező!
Te nem is gondolnàd, hány hasonló kapcsolatban élő nő van még rajtad kívül, èn ezen mindig elkèpedek.
Ha a személyes véleményemre vagy kíváncsi , akkor:
1rèszt gáz
2rèszt Vele próbáld megbeszèlni
3reszt magadba tedd fel a kérdést, hogy mennyire akarsz egy ilyen kaliberű zsugori emberrel együtt lenni, lehet vele tervezni a jövőt ? Ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!