Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátom sajnálja tőlem a pénzt?

Figyelt kérdés
Bárhova megyünk mindig megemlíti hogy az adott kirándulás stb. mennyibe kerül neki. Azt mondja neki se ingyen van csak úgy a pénz. Belegondoltam abba, hogy ha pl. beteg lennék, hogyan számíthatnék rá, hogy elvisz oda önzetlenül? Én ezt sose láttam apámnál és anyámnál, apám sose mondta mi mennybe kerül. Én is vettem már neki születésnapjára ilyen-olyan ajándékot több ezres tételben, sose mondtam, hogy hú nekem mennyibe került az. Szerinte nekem nagy igényeim vannak. Pedig nem azt szeretném ha Amerikába vinne el, hanem csak szép helyekre Magyarországon. Én még sose aludtam náluk, ellenben ő igen, mit hisz, az semmibe nem kerül?
2021. aug. 10. 14:30
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
84%
Nem jó előjel, ha ilyen kicsinyes és meg is jegyzi. Ha beteg lennél? Lelépne.
2021. aug. 10. 14:34
 2/47 anonim ***** válasza:
76%
Keressél nem smucig férfit.
2021. aug. 10. 14:35
 3/47 anonim ***** válasza:
81%
Igazából az nem derül ki a kérdésből, hogy te azt várod, hogy minden kirándulásodat finanszírozza azért, mert heti párszor nálad alszik, és szülinapra kap ajándékot, vagy te is ugyanannyit, vagy többet fizetsz a kapcsolatban, mint ő, és azt a keveset is sajnálja, amit rád költ?
2021. aug. 10. 14:36
 4/47 anonim ***** válasza:
86%
Azért itt fontos információk hiányoznak. Hány évesek vagytok? Dolgoztok? Vagy csak ő? Van pénzetek? Te is adsz a közös programokba pénzt? Ha nem adsz, akkor miért nem?
2021. aug. 10. 14:38
 5/47 anonim ***** válasza:
77%

Nem vezet jóra! Én soha az életben nem mondtam egy nőnek sem, hogy mi mennyibe került. Ha elhívtam egy étteremben és kifizettem, akkor sem mondtam meg neki mennyi volt, ha megkérdezte. Annyit mondtam, hogy ki van fizetve. Sőt! Han randi volt és kiszerette volna fizetni a felét, akkor azt mondtam, hogy én hívtam meg.

Ha meg majd együtt éltek (talán), akkor úgy is látod majd mi, mennyibe kerül és nem kell kérdezni és mondani sem.

Visszatérve a kérdésre, szerintem ez nem lesz jó hosszú távon! Ettől még szeretheted és jól meg is lehettek együtt, de a tűske mindig ott lesz.

2021. aug. 10. 14:38
 6/47 anonim ***** válasza:
29%

Hát azért az, hogy egy házaspár nem számoltatja el egymást (apád meg anyád), meg hogy egy párhónapos, max éves kapcsolatocskában nem ingyen nyaraltatják a pitsádat, az nagyon nem összehasonlítható. Itt te vagy a gáz, ha komolyan azt várod el a pasidtól, hogy egyedül fizesse az összes programotokat, mert te nagy kegyesen vettél párezerért neki valami ajándékot.

Kicsit szállj szerintem magadba.

2021. aug. 10. 14:42
 7/47 anonim ***** válasza:
22%

Talán megbeszélhetnétek, ki hogyan gondolja a pénzügyeket. A barátod valószínűleg azt szeretné, ha a programokon mindenki a maga részét fizetné, Te pedig elvárod, hogy a barátod fizessen. Mind a két verziónak van létjogosultsága. Értékrend kérdése, ki melyiket tartja helyesnek.

A férfiak jogosan várják el, hogy a nők fizessék a maguk részét a randevún, hiszen nekünk, nőknek is van önálló keresetünk. Sokan még házasságkötés után is külön kezelik a pénzügyeiket. Ugyanakkor szép gesztus, ha a férfi gondoskodik a választott nőről. Ez az udvarlás része.

Amit tehetsz, hogy őszintén és nyíltan beszèltek a barátoddal a pénzről. Mindig előre beszéljétek meg, ki mit fizet, ne utólag tegyetek egymásnak kínos megjegyzéseket. Ha nem juttok dűlőre, akkor meg kell fontolni a szakítást.

2021. aug. 10. 14:42
 8/47 A kérdező kommentje:
Ezeken kívül, mármint az ünnepeken kívül is vettem már neki dolgokat. Randira is ő hívott meg egy étterembe, fel is ajánlottam neki, hogy fizessem ki, azt mondta nem, de utána rá pár hétre mondta mi sokba került az neki. Még sétálni se menne el velem, gondolom azért nehogy egy fagyit is ki kelljen nekem fizetnie. Aztán mikor itt van nem gondol rám, veszünk itthonra üdítőket, és ő simán többet iszik belőle mint én.
2021. aug. 10. 14:43
 9/47 anonim ***** válasza:
9%
Egy goldigger vagy, pont.
 10/47 anonim ***** válasza:
12%
Beszéld meg vele! Először is randi időszak elején alap, hogy ő fizet. Kapcsolatban meg az lenne a minimum, hogy felajánlod, hogy a felét fizeted, és nagyon nem kellene azon gondolkozni, hogy meg is teszed. Persze apád/anyád és házasságban ilyenek remélhetően nem merülnek fel, ti még nagyon messze vagytok ettől.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!